Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-12, 14:13   #872
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa ooooooo kochana
nie mam, takie mam pytanie a raczej zdanie - które mam sobie opracować i umiec coś powiedzieć na ten temat na oborne licencjata.
Czyli mam mówić to co wiem na ten temat.. a nie wiem nic i to jest problem :P

pewnie chodzi o to, żeby powiedzieć jak najwiecej praktycznych rzeczy albo dobrze zlać wodę :P
To tak, może to coś Ci pomoże w odnalezieniu argumentów, jakimi możesz się obronić - KLIK, KLIK 2, KLIK 3, KLIK 4, KLIK 5.
Znalazłam to na szybko w pracy. Najlepiej gdy przeanalizujesz powyższe artykuły i wybierzesz z 3 filozofów, z którymi się zgadzasz i później doczytasz o ich teoriach w mądrych książkach. Dodatkowo ja bym wzięła jednego z nich, który ma odmienne zdanie niż Ty, aby móc dyskutować i ukazać kontrargumenty pozostałych. Filozofia naprawdę jest świetną nauką, należy tylko znaleźć takiego filozofa, który do Ciebie przemawia i rozumiesz jego tryb myślenia . Ja miałam super wykładowcę na studiach dziennych i uwielbiałam z nim zajęcia. I niestety... Tylko ja z prawie 80 osób śmiałam się z jego żartów

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zdalam na piatke, to na bank dzieki wam!! Ide troche odespac bo padam na twarz..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Rewelacja!!! Gratuluję!!!

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
No i nas zalało Woda na szczęście nie weszła do pomieszczeń które mamy na dole (mieszkam w domu piętrowym), ale z tyłu domu mamy klatkę schodową i tylne drzwi wejściowe są zrobione sporo niżej także woda i tak tam weszła Cieszę się, że pokoje, kuchnia i łazienka nie były zalane ale najprawdopodobniej będziemy mieć na klatce schodowej płytki do wymiany, bo po tylu powodziach zaczyna je powoli odparzać a teraz na pewno będą do ściągania Deszcz nie padał ale przyszła ta fala o której mówił burmistrz i w pewnym momencie woda zaczęła się tak strasznie szybko podnosić że nawet szkoda mówić
Kochana, takie fale są najgorsze Współczuję! Ważne, aby nie wdarła Wam się do pomieszczeń wyżej trzymam kciuki!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Edytowane przez Kishlaczkowa
Czas edycji: 2013-06-12 o 14:16
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora