Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-12, 14:27   #879
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez misiadelkoo Pokaż wiadomość
Witam nowe PMki!

Cikulada! Trzymaj się! Trzymam kciuki, żeby woda dała wam spokój!!

say-hello znajduję domu z moimi wymaganiami, ale w każdym znajdę coś co mi nie pasuje... a wymagań nie mam jakichś wielkich: parterowy, albo parterowy z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa 120-150 m kw, garderoba przy sypialni, dwie łazienki, 3 sypialnie, salon połączony z jadalnią na DUŻY stół, ogólnie żeby salon+jadalnia nie był mniejszy niż 30 m, może być również otwarta kuchnia, albo półotwarta, na pewno musi być przy jadalni (tak, widziałam już dom z kuchnia w drugim końcu), kuchnia musi być od północy tak jak i wejście, salon z wyjściem na taras od południa, w kuchni musi być również spiżarnia. Przydałaby się pralnia/pomieszczenie gospodarcze. Fajnie jakby miał dość prostą bryłę, bez zbędnych balkonów, kukułek itp. No a jakby był jeszcze energooszczędny to byłoby cacunio Wymóg TŻta to garaż na dwa samochody

http://www.dompasja.pl/projekt-domu/grenada
Ten byłby cacunio po kilku przeróbkach, bo sam w sobie nie jest zły, dostał ocenę 7/10 co u nas jest rekordem... Tylko ten dach... koszt budowy będzie masakryczny chyba...
A co z tym dachem nie tak?

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Owsianka na śniadanie jest mega
Szybka do zrobienia, zdrowa, pożywna, same plusy

alucior, z bananem też lubię
Ale jednak staram się nie jeść bananów codziennie, bo mają sporo kalorii
Macie sprawdzony przepis na dobrą owsiankę? bo ja robiłam raz czy dwa ale nie mogłam tego przełknąć - nie zjadliwe dla mnie to to

Cytat:
Napisane przez cavatina Pokaż wiadomość
Ja dziś podpisałam umowę dotyczącą stażu i od połowy lipca zaczynam pracę w laboratorium Jeszcze tylko obrona 28.06 i koniec studiów. Złożyłam już ostatecznie pracę w dziekanacie i u recenzenta. A było tak fajnie...
Fajnie że udało ci się od razu zacząć staż. Teraz jest ciężko na rynku o pracę a staże też nie są ciekawe z tego co słyszałam...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora