2013-06-12, 14:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Napisane przez misiadelkoo
Witam nowe PMki!
Cikulada! Trzymaj się!  Trzymam kciuki, żeby woda dała wam spokój!!
say-hello znajduję domu z moimi wymaganiami, ale w każdym znajdę coś co mi nie pasuje... a wymagań nie mam jakichś wielkich: parterowy, albo parterowy z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa 120-150 m kw, garderoba przy sypialni, dwie łazienki, 3 sypialnie, salon połączony z jadalnią na DUŻY stół, ogólnie żeby salon+jadalnia nie był mniejszy niż 30 m, może być również otwarta kuchnia, albo półotwarta, na pewno musi być przy jadalni (tak, widziałam już dom z kuchnia w drugim końcu), kuchnia musi być od północy tak jak i wejście, salon z wyjściem na taras od południa, w kuchni musi być również spiżarnia. Przydałaby się pralnia/pomieszczenie gospodarcze. Fajnie jakby miał dość prostą bryłę, bez zbędnych balkonów, kukułek itp. No a jakby był jeszcze energooszczędny to byłoby cacunio  Wymóg TŻta to garaż na dwa samochody
http://www.dompasja.pl/projekt-domu/grenada
Ten byłby cacunio po kilku przeróbkach, bo sam w sobie nie jest zły, dostał ocenę 7/10 co u nas jest rekordem... Tylko ten dach... koszt budowy będzie masakryczny chyba...
|
A co z tym dachem nie tak ?
Cytat:
Napisane przez Dotka90
Owsianka na śniadanie jest mega 
Szybka do zrobienia, zdrowa, pożywna, same plusy
alucior, z bananem też lubię 
Ale jednak staram się nie jeść bananów codziennie, bo mają sporo kalorii 
|
Macie sprawdzony przepis na dobrą owsiankę? bo ja robiłam raz czy dwa ale nie mogłam tego przełknąć - nie zjadliwe dla mnie to to
Cytat:
Napisane przez cavatina
Ja dziś podpisałam umowę dotyczącą stażu i od połowy lipca zaczynam pracę w laboratorium  Jeszcze tylko obrona 28.06 i koniec studiów. Złożyłam już ostatecznie pracę w dziekanacie i u recenzenta. A było tak fajnie... 
|
Fajnie że udało ci się od razu zacząć staż. Teraz jest ciężko na rynku o pracę a staże też nie są ciekawe z tego co słyszałam...
|
|
|