2013-06-12, 15:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Napisane przez hihihi
aż mnie zabolało jak zobaczyłam te ostatnie zdjęcia i co się stało z sukienką 
|

Cytat:
Napisane przez KaEs
|

Cytat:
Napisane przez cavatina
Dziękuję i również gratuluję!!!
Wiesz co, ja na ten staż dostałam się z programu stypendialnego dla dobrych studentów z uczelni w ramach programu z UE. Mogłam sobie sama wybrać miejsce stażu. W ramach tego mam 3 tygodniowy staż (bardzo atrakcyjny finansowo  ) a potem firma przedłuża ze mną staż na 3 miesiące, już nie jako staż z uczelni tylko po prostu taki dodatkowy 
|

Pomyśl sobie, że masz wielkie szczęście, że miałaś możliwość od razu dostać się na staż Może to Cię zmotywuje
Cytat:
Napisane przez velika
ja polubiłam pracę, jak zobaczyłam pierwszą wypłatę na koncie - od razu się lepiej wstaje  a jeszcze lepiej, jak się trochę wyda 
cikulada, bardzo współczuję, trzymaj się.
|
To fakt- dobry motywator...
Cytat:
Napisane przez helcia86
ja po obronie mgr byłam strasznie podłamana..że koniec studiów, beztroski, a teraz to tylko "dorosłe" życie, więc wiem co czujesz inne PMki które są na tym etapie..
A co do zdjęc..ehh.. Mnie się średnio podobają zdjęcia w wodzie, a co dopiero takie babranie..Ale jeśli im nie było szkoda sukni i garnituru i podoba im się efekt końcowy, to ok. Ja sama nie zdecydowałabym się..
|
"Dorosłe" życie prowadzę od momentu wyprowadzki z domu, ale do tej pory pracowałam na umowę zlecenie o dzielo i w domu. A teraz czas poszukać 'prawdziwej' pracy na umowę o pracę. No nic trzeba sobie dać radę
Co do tych zdjęć to uważam je za bardzo odważne, jednak mi się nie podobają.
|
|
|