Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Połączenie przyjemności z dorobkiem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-12, 16:32   #1
patkabunny
Przyczajenie

Połączenie przyjemności z dorobkiem?

Hej wszystkim!

Chciałam opisać trochę swoją sytuację, w której się znajduję i nie wiem co zrobić do końca. Mam 23 lata, studiuje w jednym z większych miast. Jestem osobą dość zboczoną i zwariowaną. Udałam się na studia aby tylko sprawić radość rodzicom, którzy skończyli tylko szkołe zawodową i pracują bardzo ciężko za marny grosz. Co prawda nie żałuje, że tak wybrałam, ale ciągle mam problem z pieniędzmi. Kiedyś pozowałam do zdjęć, ale już zasprzestałam - sama nie wiem dlaczego. No i zastanawiam się czy nie szukać kogoś, kto kupowałby moje np. nagie zdjęcia? Nie wstydzę się swojego ciała, wręcz lubię nim eksponować. Nie chcę być dziewczyną do seksu (chociaż lubię bardzo seks), ale chciałabym np. dorobić sobie tym trochę.

Co myślicie o tym?

Czy znajdzie się ktoś chętny na moje zdjęcia? Wiele ludzi mówi mi, że jestem atrakcyjna - co prawda moja przyjaciółka świetnie robi zdjęcia i je przerabia, ale i tak uważają mnie niektórzy za ładną.

A ostatnio ciężko u mnie z pieniędzmi i zastanawiam się czy można to połączyć. Co myślicie o tym?

P.S. Myślałam nawet o seks spotkaniach, ale tylko jakbym kogoś wybrała - nie chcę z byle kim iść do łózka, chcę kogoś poznać pierwsze.

Pewnie wyjdę na bardzo dziwną dziewczynę, ale taką jestem. Trochę jak z "Pamiętnika Nimfomanki"

Pozdrawiam wszystkich i dzięki za odpowiedź!

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

O zdjęciach myślałam np. aby za doładowanie komuś posyłać.

To dziwne, że tak chcę robić? Ktoś mi powie czy zdarzyło się komuś podobne myślenie ?
patkabunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując