|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
Napisane przez śliweńka
o kurczaki :/ bratanek połknął raz kulkę z klocków magnetycznych, a raczej nie pamiętał czy połknął, to na prześwietlenie go wzięli na IP
z moją pracą to ciężki temat raczej na k.
mój TŻ też raz poszedł pozamieniać to w sklepach nie chcieli nigdzie, a w banku prowizje brali
dobrze że czysto, my też u lekarza dziś byliśmy
już 7 miesiąc szok
mi waga stoi w miejscu ani drgnie :/
sto lat jeszcze raz życzę Dominikowi 
|
Cytat:
Napisane przez Leine
Trochę się monet nazbierało  Jutro idę wymienić  Tż mówił, że niby prowizja 5€ kiedyś tam 'słyszał' ale ile w tym prawdy to nie wiem  zapytam jak jutro będę w banku  18,50 uzbierałam
Samba teść kiedyś wydawał na bieżąco ale tż go wyśmiewał bo stał w kolejce i wybierał żółte  więc zaczęli odkładać do słoiczka  ja wygarnęłam wszystkie 5centwki kiedyś na bluzkę  ale mieli liczenia w sklepie i trochę sapów, nie dziwota  ale wyszłam zadowolona hehehe 
|
Zamieniać w sklepie rzeczywiście nie muszą, ale jak płacisz to łaski Ci nie robią bo monety są legalnym środkiem płatniczym. A żeby nie płacić w banku wystarczy iść i nie zamieniać a dokonać wpłaty na konto i potem wypłacić w bankomacie
Jak nie chcą przyjąć to postrasz inspecją handlowa - za to grożą kary.
Czas edycji: 2013-06-12 o 20:32
|