Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-12, 20:04   #4808
Anulka_p
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Oczywiście standardowy poślizg był..ale nie tak długo jak zawsze....

Najpierw opowiedziałam ginowi o tych moich dziwnych mięśniach:/ on zdziwiony...bo mówi ok...przy Fenoterolu drżenie to ok ale te mięśnie....i w sumie nie wiadomo od czego to....
Ale co najgorsze ja zamiast 2 Staveranów (tych tablet co się przed Fenkiem bierze) brałam 4... bo jakoś on mi chyba nie powiedział w aptece mi na pudełku nie napisali wiec tak doszłam z siostra do wniosku, ze przed kazdym fenoterolu bede je zazywać, skoro jedno ma uspokajac serducho a drugie je rozhula...
Gin wystraszony mówi...to Pani ciśnienie jeszcze ma????? bo ten Staveran je obniża...a ja że tak i to w sumie wcale mi nic nie obniżało....nie podobało mu się to więc kazał zazywac 3 Staverany....

No ale nic...powiedział, jak nie bedzie mi się brzuch stawiał itp..to mam to dziadostwo F. odstawić po niedzieli i potem Duphaston zazywac...ufffff....

A co do krążka....jak zobaczyłam to mówię....o kurcze....a ja to będę czuć???
Jakie to duże:/ wyglądało jak taka gruba bransoletka na rękę, niebieska
Powiedział, ze nie powinnam nic czuć....
Założył...nie powiem jak dla mnie to nie było zbyt przyjemne, choć chwileczkę dosłownie trwa...węc spoko luzk...i faktycznie nie czuję tego choć jak o tym myślę to tak mi dziwnie z tym krążkiem....

Powiedział, ze ściągniemy za ok. miesiąc

Aaaa paciora nie wyhodowali więc super
i innych dziadów też nie

Z leków dodał mi jeszcze potas.

Jeszcze raz dziękuję Wam za kciuki JESTEŚCE NIEOCENIONE!!!!!
Dzielnie wytrwałaś. Jesteśmy z ciebie dumne

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
mi sie wydaje ze od stycznia 2013r właśnie wprowadzili ten limit dochodow na osobe znajomym sie urodziła córeczka i oni sie staraja o zwykłe becikowe to pełno dokumentów muszą załatwiać a siostra rodziła w tamtym roku we wrzesniu to chyba tylko zaswiadczenia od lekarza brała
Od 2013 wprowadzono nowe zasady i rodzina z zarobkiem większym niż 1922 zł na osobę nie otrzyma becikowego.

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Gwiazdka: a wiesz na ile dochód dzielą? na dwoje czy już troje?
Na trojkę

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Boże co za porażkowy dzień. Byłam dzisiaj na usg u innej lekarki niż moja prowadząca i wyszło jej że akcja serca jest nieregularna i że daje skierowanie do szpitala na KTG. No to ok, jedziemy. Pomijając kilkugodzinne czekanie najpierw na KTG potem na badanie i usg... lekarz mnie badający powiedział że nawet mu się nie komentować tego co ta lekarka wypisała w ocenie usg... że akcja serca jak najbardziej prawidłowa, i wszystko co możliwe jest z małym OK!
Dlaczego ci wszyscy lekarze muszą tak denerwować człowieka i wymyślać niestworzone rzeczy, kiedy wszystko jest w porządku? Czy tylko ja tak po prostu trafiam?
A swoją drogą to intuicyjnie miałam przeczucie że wszystko jest OK. Wiadomo sprawdzić trzeba, ale cały dzień jeżdżenia po mieście, czekania w szptalu z powodu wymysłów lekarki to nie na moje nerwy. Jestem zła ogólnie rozbita i idę płakać.
Współczuję nerwów Ważne, że wszystko ok, a tej niedouczonej lekarce należy się lanie.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora