2013-06-12, 21:09
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Meduzka, Twoja kołysanka jest lepsza od suszarki na telefonie!!! 
|
Cieszę się!
Cytat:
Napisane przez blogerka
w koncu spedzilam dzien sama, bez Boryska - zawiozlam go rano do rodzicow, a pozniej umowilam sie na pizze i piwko z kolezanka (taka ktora dziecka nie ma  odzylam! pogadalysmy o jakis ☠☠☠☠☠☠☠ach, powspominalysmy stare czasy, troszke opalilam sie w sloncu siedzac w restauracyjnym ogrodku. Brak slow, zeby opisac jak bardzo psychicznie odpoczelam i jak nabralam dystasu do wszytskiego. Zdecydowanie pogtrzeba mi bylo takiego dnia, i mimo ze rano mialam jeszcz wyrzuty sumienia i myslalam, zeby jednak odwolac spotkanie z kolezanka i zostac w domu to po slowach TZ po powrocie do domu "ze gowno a nie zajmuje sie dzieckiem" (zostawmy to bez komentarza) czuje ze podjelam sluszna decyzcje i ze potrzebuje czasu dla samej siebie.
|
Bardzo dobrze zrobiłaś
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
ja mam tak posiniaczone łydki i kolana, ze wstyd spódniczke zalozyc....
|
A ja noszę właśnie, żeby opalić na spacerach. Ręce to mam jak Indianin już.
Cytat:
Napisane przez treselle0
Pożalę się trochę.... byłyśmy dziś na ważeniu, byłam absolutnie pewna, że bedzie dobrze, bo w pt jak sama ważyłam to mała przybrała w przeliczeniu na dni 17,77, a dziś od pt tylko 60  Nie mam pojęcia czemu ona tak skacze. Lekarka zaleciła wprowadzanie pokarmów stałych. Wiem, że wiele z Was już to zrobiła, ale mi jakoś źle z tą myślą.... Chciałam czekać do 6 m-ca, a tak czuję się tak ofermowato, że MUSZĘ już 
|
Niejedna z nas ma ten sam problem. W ogóle nie powinnaś się czuć winna chociaż doskonale Cię rozumiem.
Cytat:
Napisane przez hope01
Ja podpisałam wniosek o roczny MAMCUROWY  akurat była dziopka co dzien po mnie rodziła. Jędrzej zaczepiał Dawida, ale Dawid wolał dojrzałe kobiety 
|
Nowe określenie. Urlop Mamcurowy... SIKAM
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
my dzis pół dnia na dworku, dziec sie troche ugrzecznił  chyba mu brakowało wyjsc przezrte deszczowe dni 
teraz w bujaku siedzi i chce mnie zagadac  wczoraj zrobił obrót w bujaku, ja sie patrze a ten lezy w nim na brzuchu  jakim cudem?
odnosnie zakupów: klupiłam dzis w lumpku dwie pary dzinsów dla siebie w rozmiarze 36  za zawrotną cene 5 zl sztuka 
|
A to agent mały.
Za 36 rozmiar!!
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
|
Hiehie już jest na necie?
Cytat:
Napisane przez bokeh
Dziewczyny ja pie.dole! Stoje wlasnie na przystanku obok mnie mloda matka z kolezanka fajka w jednej rece a w drugiej placzace mega malutkie dzidzi  no normalnie tak mi go szkoda zaraz sie tu sama poplacze ;(
|
Nienawidzę tego widoku!!!!
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu
ide zaraz robić kawę mrożoną mhhh 
|
Jak robisz???
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu
Sama słodycz 
A jaki śliniak czysty, u nas ostatnia zupka jarzynowa była na czole i na oku... armagedon  
|
No, zdziwiona byłam, że tak słabo upaćkane wszystko.
Ahhh jutro spotkanie! Już się nie mogę doczekać!! (aż opowiecie jak było )
U nas jednak trochę brzuń boli po marechewie ale spodziewałam się tego.
Dziś kupiliśmy pieluchy BD nr 4!! Kiedy to zleciało...
|
|
|