2013-06-12, 21:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Cytat:
Napisane przez ladybird1122
u mnie są metki tylko luzem i jakiś sznureczek przy butach  ja wzięłam oba rozmiary  37 sprzedam albo zwrócę 
|
Wiem, wiem, dlatego dobrze, że wzięłaś też większe 
Cytat:
Napisane przez Lukardis
 Z różowym, ale wolę te lychee zostawić i potem nie żałować chwilami, że mam 4 pary identycznych szpilek.. Niech no przecenią za jakiś czas kokardy 
|
ja bym nie żałowała chciałabym te dove
Cytat:
Napisane przez pati_pz
Jestem niepocieszona 
Sklep, w którym zamówiłam sowy musiał anulować zamówienie i teraz nigdzie ich nie mogę znaleźć. Zaraz będę sprawdzać jeszcze strony angielskie i może znajdę w tak samo okazyjnej cenie...
|
ja zwracałam te sowy w stacjonarnym riccardo i przez tydzień nie dostałam zwrotu... więc zaczęłam pisać maile i dzwonić - byłam zapewniana, że przelew został zrealizowany więc prosiłam o potwierdzenie, żeby móc wyjaśnić to w swoim banku. pani przez telefon mówiła, że zaraz wyśle... nic nie dostawałam więc się już naprawdę wkurzyłam po czym dostałam maila od jakiejś pani stojącej wyżej w hierarchii w tym sklepie, że błąd pracowników, przepraszają i już robią przelew... także bajzel mają niezły
widziałam sowy też na ebayu chyba
http://ebuty.pl/produkt/13894-mel-cacao-ii-gold.html tu są dwa kolory 38, chyba że koniecznie mają być navy (moim zdaniem złote dużo lepsze, a mam porównanie ) tylko niestety drogie
Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2013-06-12 o 21:18
|
|
|