Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-12, 20:36   #7668
aguna
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Witam, podczytuję Was od pewnego czasu. Jestem jedną z tych, która rozmyśla o operacji powiększenia piersi. Z racji młodego wieku (21l.) uznałam, że czas w ciągu którego będę odkładała pieniądze, będzie idealny, by dokładnie się nad tym wszystkim zastanowić. Tak więc zbieram pieniążki i gdy już będzie odpowiednia sumka na koncie, podejmę ostateczne kroki Mam baaardzo skromny biust, do tego szerokie biodra i ładne wcięcie w talii, większe piersi były by wspaniałym wykończeniem ilektoć czuję swój niewygodny biustonosz, marzę o tym, jakby to było móc chodzić bez niego czy po operacji zaczęłyście wychodzić bez biustonosza?

ladybarque - jestem fanką czytania forum od tyłu, więc gdy widziałam Twoja najstarsze wiadomości i narzekanie, pomyślałąm sobie "chciała mieć duże cycki, pewnie walnęła brzydkie implanty, to teraz ma" ale jak doszłam do twoich zdjęć, to byłam w szoku. Pięknie wyglądają na zdjęciach w biustonoszu, nie wiem czy kiedykolwiek widziałam tak ładnie ułożone piersi zaraz po operacji (mówię o doświaczeniu z programów telewizyjnych :P )

Edytowane przez aguna
Czas edycji: 2013-06-12 o 20:40
aguna jest offline Zgłoś do moderatora