Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-12, 20:42   #1780
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
U mnie pediatra małego do tej pory nie skierował. Na pierwszym szczepieniu się o to upomniałam to powiedział że najpierw Pesel muszę mieć Oskara. A potem ja zapomniałam a on nic do tej pory o tym nie mówił.

CZY JESZCZE KTÓRAŚ Z WAS NIE BYŁA NA USG BIODEREK? (czy tylko ja jestem taki ewenement ? )
my nie byliśmy.. zawsze go sprawdza ale nie byliśmy...

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
ja wózek i tulę, bo ostatnio H. marudzi w wózku wtedy ją myk do tuli no a wezme wózek bo gdzieś muszę różne rzeczy pobrać

ładuje baterie z aparatu

jeloł a jak pojedziesz do parku?

Pytanie : czy Wasze dzieci (nie wiem jak usypiacie?) jak sie je odłoży do zasnięcia do łóżeczka to trzepią głową na lewo i prawo i nogi chodza jakby maraton biegły ?
Bo ja różnie usypiam czasem pohusianie na rękach chwilę wystarczy odkładam do łóżeczka i chwila moment zasypia a czasem widze że husianie nic nie da bo jest strasznie zainteresowana wszystkim w okół no to kłąde ją do łózka siadam obok na krześle i czekam aż zaśnie tylko ona strasznie się w tym łóżeczku kotłuje głowa prawa lewa kołdre siąga, daje jej tetrówke to ją po całej twarzy przetegowuje i musze jej lekko rączki trzymać albo nóżki. Norma to? po jakiś 10 minutach zasypia
ja go usypiam na kolanach, jak mi się rzuca to odkładam albo zaśnie albo darcie

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora