Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki po raz XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-12, 21:10   #979
ola_gie
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość

Ola - a po co przesypywać? To moje ma zamykanie strunowe, nie przesypywałam, stoi sobie w szafce.
No właśnie to moje wygląda tak, jakby było tylko zgrzane, ale bez zamykania strunowego i snuję wizję, że otworzę, wywalę pół na ziemię a potem jeszcze będzie sie pylić przy każdym otwarciu
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
2) Śniłaś mi się dzisiaj Umówiłyśmy się na dostawę do lumpeksu, ale obydwie zaspałyśmy i zamiast na Długą, to pojechałyśmy do jakiegoś lumpeksu na Wzgórza. Była z nami też ola_gie. Prawie się pokłóciłam z Tobą o ciuchy, bo nam się podobały te same. Było jeszcze mało łowów, więc z tego sh chciałyśmy pojechać do Bigi na Ułanów. Wy miałyście auto tuż pod sh, a ja duuuużo dalej (nie mam pojęcia czemu) i pojechałyście beze mnie, biegłam i machałam za Wami, ale nie zatrzymałyście się i musiałam w deszczu iść 15 minut do auta. Potem się obudziłam.
A mi to nie musisz napisać?

Swoją drogą przedni sen
A po sesji chętnie pójdę na jakieś łowy w sh
Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
meeeega ciężki dzień ale przynajmniej prezentacje zakończone sukcesem, egzamin jeszcze nie wiem

Cytat:
Napisane przez Cara_Mel Pokaż wiadomość

Musiałybyśmy dobić do 20 sztuk razem, ale u mnie jak liczyłam, to wychodziło już 13, bo chciałam wziąć dla brata jednego i drugiego parę koszulek... Ewentualnie przekonać jakieś znajome nasze
Jak przeglądałam ofertę, gdy Hiper miała zamawiać to chciałam jakieś 2-3 rzeczy

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora