Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-12, 23:06   #1303
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Gratuluję chłopca

Padłam !

dużo odpoczywaj

UWAGA UWAGA !
Wróciłam do domu, obiad smakował więc już na wstępie mi się humor jakoś poprawił i byłam pozytywnie nastawiona do rozmowy, następnie TŻ posadził mnie u siebie na kolanach, dziękował za wszystko i przepraszał za swoje zachowanie, po czym ja przeprosiłam jego za swoje nie raz niepotrzebne humorki i krzyki no i powolutku, powoluuuuutku zaczęłam go wypytywać jak on widzi naszą wspólną przyszłość... na początek wyjaśnił mi że rozmawiał z siostrą i że obiecała mu dawać wypłatę normalnie (ale oczywiście dziś dała mu 600zł i zaraz po tym zadzwoniła żeby jej oddał bo są jej pilnie potrzebne ) w każdym bądź razie powiedział mi że rozmawiał ze swoją siostrą o NAS i powiedział jej o tym co dzieje się u nas w związku, myślał że ona go poprze i będzie mnie krytykować a ona mnie broniła i troszkę przejrzał na oczy. Jeszcze to nie to czego bym oczekiwała i bardzo musi się starać żeby udowodnić mi że będzie dobrym mężem i ojcem (nie chce zapeszać ale wszystko jest na dobrej drodze, przynajmniej powoli już coś w sprawie kasy próbuje załatwić) Na początek dobre i tyle coś tam już mamy wyjaśnione, wierze że teraz będzie powoli coraz lepiej i że naprawdę będzie się starał, tym bardziej że wie że nie będę tego wszystkiego znosić i zostanę u rodziców z dzieckiem jakby co.
teraz najwazniejsze zeby stosował sie do tego co mowi I bedzie dobrze ) bede kibicowac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora