Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem, część XXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-12, 23:44   #80
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Ja tak jak wtedy wróciłam do byłego chłopaka, tak nadal z nim jestem teraz układa nam się bardzo dobrze, możliwe, że od października zamieszkamy razem, ale konkretna rozmowa o tym jeszcze przed nami
A zastanawiałam się niedawno, co u Ciebie w kontekście wątkowych powrotów.
Cytat:
Napisane przez zlosnica89 Pokaż wiadomość
Przeczytałam tych 12 znaków,że nadszedł czas na zakończenie związku i z przykrością muszę przyznać,że 9/12 się sprawdza
Chyba każdy kilkuletni związek by się załapał
Cytat:
Napisane przez zlosnica89 Pokaż wiadomość
Z powodu przewlekłej niestwierdzonej depresji średnio co miesiąc zmieniam kolor włosów by poprawić sobie humor Pomyślałam sobie, ze jeżeli zmienię kolor, to może zmienię też parę rzeczy, które nie podobają mi się w życiu
Tak więc obecnie mając taki kolor ---> http://img40.imageshack.us/img40/5500/sdc11132i.jpg
chcę sobie teraz walnąć śliwkową szamponetkę. Tak na wszelki wypadek, by się zmyło,gdyby mi się nie podobało
Teraz masz piękny...
Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
Na koniec rozmowy dala mi rade: pamietaj dziecko jak poznasz faceta to prosze cie nie zakochuj sie. polub go ale sie nie zakochuj bo milosc przyjdzie z czasem bo fajerwerki na poczatku czasem zle sie koncza jak "narkotyk"przestanie działac
Uważam takie poglądy za przedwojenne, można przez nie swojemu życiu emocjonalnemu wyrządzić wielką krzywdę. Pochodzą z czasów, gdy kobieta bez męża nic nie znaczyła, a małżeństwa były czystą kalkulacją. Do rozwodów nie dochodziło, bo było to nieopłacalne i źle widziane społecznie. W życiu kobiet było miejsce na miłość do dzieci i przywiązanie do żywiciela.

Nie wyobrażam sobie związku bez zakochania, bez chemii i wrażenia drugiej połowy pomarańczy. Aby uniknąć pułapki zaślepienia wystarczy się nie oszukiwać. Mnie zakochanie dawało zawsze dużo siły i energii, nie ignorowałam nieprzyjemnych zachowań faceta i nie udawałam, że nie widzę jego wad.

Odmawiając sobie prawa do burzy hormonów wyjaławiamy się z emocji.