2013-06-13, 06:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz
Cytat:
Napisane przez Magiusa
Wepchnelam Wam sie w kolejke.
Dzis od godziny 21:40 jest z nami juz Dareczek. Ma wage 3090 i 56 cm. Jest zdrowiutki i naprawde sliczny, ma czarne wloski mimo ze nie mialam zgagi
Zdjecie wstawie za jakis czas i opis porodu rowniez tym bardziej ze obecnie w glowie mam tylko przeogromny bol.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
GRATULUJĘ!!!  i jestem bardzo ciekawa czy samo się zaczęło czy wywoływali z jakiegoś powodu!
Cytat:
Napisane przez diabli
o widzisz, Bartus jest tylko dzień młodszy od Neli, urodzil się duuuuzo mniejszy/lzejszy od niej, a wagowo rozni ich 100 gramow  niezle się Twój maluch rozpedzil  nam pediatra mowil, ze tygodniowo dziecko powinno przybierać 120-200gramow, wiec jeśli mloda wychodzila ze szpitala 3660, a dzisiaj skonczyla 3 tyg. to chyba wszystko ok...
ż 3 tygodnie - jeszcze trochę i mi te szwy wrosną do brzucha 
ja jeszcze cycowego debiutu nie miałam, u siostry w obecności gapiów wyciagnelam butle ze swoim mleczkiem  ale chyba czas na swobodne karmienie.
|
On mi w szpitalu zaczął przybierać po 80g dziennie szaleniec ciekawe czy ciągle będzie tak przybierał czy zwolni w końcu
też nie miałam debiutu myślałam, że wczoraj będzie pierwszy raz ale byłam u kuzynki M. przed blokiem i zaprosiła mnie do siebie żebym nakarmiła a mój ssaczek chciał się tylko napić bo possał 2-3 minutki, odessał się i więcej nie chciał, spał jak zabity
Cytat:
Napisane przez diabli
tz uslyszal mój sen i stwierdził, ze może mnie zabrać do naszej ulubionej pizzerii pod warunkiem, ze zamowie pizze extra light
chyba taka na cienkim ciescie z rucola i tuńczykiem bylaby ok? 
|
myślę, że tak ja planuję jakąś bez pieczarek (które kocham i to składnik numer 1 u mnie na pizzy zawsze ) 
Cytat:
Napisane przez happy blue
Mamunie, któraś używa emolientów do kąpieli? Nam lekarka ostatnio kazała odstawić babydream i wszystko co drogeryjne i kąpać w emolientach, prać tylko w Jelpie lub Loveli, odstawić pierza, futra etc. Jej zdaniem Helena ma suchą, szorstką skórę na ciele. Dla mnie ma aksamitną  Przepisała też maść cholesterolową do smarowania 2x dziennie całe ciało. Nie mogę sobie wyrobić tego nawyku, smaruję tylko po kąpieli. Kąpiemy teraz Helenę codziennie, a Wy jak często kąpiecie?
|
My używamy hippa trochę mi się łuszczył ale położna powiedziała, że jest ok, już miał fajną skórę ale matka użyła oliwki i znów się łuszczy smaruję go balsamem babydream i olejkiem migdałowym na zmianę kąpiemy co drugi dzień 
dzień dobry!!
ale pogoda piękna
|