Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - problemy -fetysze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-13, 07:33   #1
narozstajudrog
Przyczajenie

problemy -fetysze

Nie jestem trollem - mam normalne konto, ale mój narzeczony zna mój nick a nie chciałabym, żeby to przeczytał.
Jesteśmy ze sobą od 2 lat i nigdy nie kochaliśmy się normalnie (tzn, nie było penetracji), wynika to z jego problemów z potencją, jak na razie nie rozwiązanych (był u seksuologa). Od kilku miesięcy nie ma między nami nawet pieszczot. Nigdy nie miał partnerki, jest po 30.Nie wylogował się z konta na yt i odkryłam jego historię i subskrypcje (ponad 500!). Generalnie paznokcie i wszystko z nimi związane, ogląda jakieś filmiki urodowe o odżywkach, malowaniu itd Drugi rodzaj filmików (listy odtwarzania) jest jeszcze gorszy, bijące się kobiety,np. dwie bijące się afroamerykanki na ulicy. Ogląda to codziennie, regularnie cały czas. Poszłam za ciosem i przejrzałam co się dało, znalazłam kilka folderów, konta na rożnych dziwnych portalach (weszłam na jego pocztę,używa wszędzie tego samego hasła) wszystko w podobnym klimacie. Za dwa miesiące bierzemy ślub. Jest dobrym, czułym facetem, kocham go. Jeszcze z nim o tym nie rozmawiałam, sprawa nie na telefon , będziemy się widzieć dopiero dziś wieczorem, nawet nie wiem jak miałabym zacząć. Jest mi z tym tak strasznie źle, nie wiem co czuje, co myślę. Jestem otumaniona tym wszystkim. Mam ochotę się spakować i wyjść. Nie wiem co mam robić, nawet nie mam z kim o tym porozmawiać, bo jest to tak dziwne, że się wstydzę.
narozstajudrog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując