Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Napisane przez aniuska18032
A ile czekasz na auto ?
No dobrze w sumie, że tak robi bo nie będzie widoczne to malowanie  tylko akurat w następnym tygodniu w poniedziałek chciałam jechać złożyć pracę  a we wtorek mam dermatologa też w innym mieście i kurczę będę musiała przenieść wizytę bo nie chce zwracać głowy TŻ. Do Poznania miał jechać ze mną ale moim autem bo mniej pali a się okazuje, że niestety nie zaoszczędzimy na tym ;-/. Do tego koszty wydrukowania pracy też nie są małe  . No i 23 czerwca mam absolutorium więc kolejna podróż do Poznania, w piątek u fryzjera farba...O matko kolejny tydzień to będzie masakra finansowa dla mnie.
Dobra ....idę się uczyć na SERIO   bo potem chcę się jeszcze wyłożyć na tarasie i opalać 
|
dał mi do wyboru tańsza opcję (czyli sam zderzak ale kolory by się różniły) no i droższą wersję czyli już z malowaniem gdzies połowy drzwi ale kolory się zleją no i wzięłam ta droższą bo cóż mi pozostało nie mam pojęcia ile będę czekać na auto ale w sumie nie mam opony teraz. nadkole tez było rozwalone... ajj dużo pracy, myślę, ze dopiero gdzieś za 2-3 tyg. odzyskam auto na razie jeźdże autem TŻa
|