Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar L
Wątek: Scent Bar L
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-13, 09:51   #230
Emiks
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar L

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
(...)
Mam moskitiery nowe Pan 2 tygodnie je robił, ale w końcu przybył, zamontował, są bardzo solidne. I tylko jedna nie pasowała... Kolejny montaż w poniedziałek...
Ja też chcę moskitiery Brakuje mi na razie pomysłu Jakie zamawiałaś?

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Hej, to ja
Jestem zdruzgotana - byłam u fryzjerki wczoraj wyrównać asymetrię - i lewy dłuższy bok stał się krótszy, niż prawy
Ale to nie wszystko - dziś przyszłam na "poprawkę" - i co?
Mama taką samą asymetrię, tylko że na dużo krótszej długości
I to nie koniec - w domu postanowiłam podziałać sama, no i wzięłam jedyne ostre nożyczki - czyli takie zaokrąglone, do manikiuru, i ten dłuższy bok sobie skróciłam, tyle, że nie wzięłam pod uwagę, że "grzywka" musi być na tyle długa, żeby wystarczyć polecieć na skos i ma się dać włożyć za ucho - otóż nie da się
Strasznie się czuję - a tak dobrze było, to mi się zachciało wyrównywać
Wiecie, że czasem mi się wydaje, że to jakiś zły sen, że spojrzę w lustro i będzie tak, jak przedwczoraj, a tu lustro okrutne pokazuje prawdę, świnia
Na szczęście włosy odrastają i zanim się obejrzysz, będziesz mogła zakładać grzywkę za ucho. Tymczasem dla lepszego samopoczucia zalecana wstrzemięźliwość korzystania z lustra i zaokrąglonych nożyczek do równania grzywki

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
(...)
i nawet nie muszą być specjalnie "zainteresowani" np. obecnie można mi zajrzeć do wnętrza pokoju zewsząd, nagminnie o tym zapominam i biegam po chacie goła
E, to niezłe seanse fundujesz sąsiadom
Emiks jest offline Zgłoś do moderatora