Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-13, 10:04   #1497
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
moje nogi to niestety ta 2ga opcja...rozrosły mi się mięśnie...i teraz nie wiem co ćwiczyć by schudły choć trochę...
słyszałam że długie biegi...dlatego próbuję się zmotywować, kupię buty jak na początku przyszłego tygodnia mini orbitreka sprzedam
Wydaje mi sie ze rozciagac sie powinnas i tak czy siak. Podobno jest tez dobre jezdzenie na rowerku stacjonarnym na najnizszym obciazeniu. Wydaje mi sie ze bieganie moze powodowac jeszcze wiekszy rozrost miesni

Lavia ja biodra i pupkę nawet przy mojej dawnej, szczuplej sylwetce mialam kobiece, problem w tym ze teraz przez moje zaniedbanie tak mi sie rozrosly ze w nic sie nie mieszcze, i wygladam po prostu grubo 100cm w biodrach na moj wzrost to stanowczo za duzo, tymbardziej ze cyckow mam tyle co nic i wygladam nieproporcjonalnie, wydaje mi sie ze tylko gruszki naprawde zrozumieja moj problem- ciagle tylko kombinuje jak te biodra ukryc zeby sylwetka byla bardziej proporcjonalna

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Nawet nie wiecie ile bym oddala za swoja figure z 2010r. Zawsze lubilam swoje biodra bo byly fajne, zaokraglone, pupa to samo, ale teraz to az przesadnie, nawet moj tz mowi ze tylko moj tylek odstajacy widac jak ide Jestem troche miniatura Kim K. aktualnie Mam nadzieje ze cwiczenia mi pomoga i za pare miechow dojde do 90cm w biodrach, bylabym wtedy przeszczesliwa

AA i zapomnialabym, Lavia duzo zdrowka zycze bidulko
Lece z syniem na spacerek i do sklepu bo dzis slonecznie u mnie, milego dnia kochane

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora