Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-13, 10:33   #2016
insolito
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość

dziewczyny, przypomniało mi się coś.
stoimy wczoraj przy kasie w biedrze. i za nami taki młody chłopak, no miał z 20 lat może troche wiecej. I Julka takie uśmiechy do niego sadzi, on jej odwzajemnia ona cała uradowana i nagle takie pierdziochy zaczeła strzelać, na całą biedre, myślałam, że się tam pod kafle zapadnę koleś już nie był taki uradowany jak ona

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Kochana u Ciebie są lepsze atrakcje niż sex Wam tam tabsy nie potrzebne, przy tajfunach i wężach to od razu antysex sie włącza

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
ech ale jestem zmięta nic się nie pouczyłam, spać mi się chce... Dawid wstał w pół do 7, a w nocy budził się po 1 na jedzenie później przed 4 i po 5 jęczydło zawsze tak jest że jak aniołek cały dzień to sobie później odbije

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
nie wkleje bo mi nie chce zaladowac zdjecia to przepisze

rubryka jak byc zdrowym, listy od czytelników

do pediatry:
"Uwazam, ze moja synowa przesadza-każdego dnia chodzi na kilkugodzinny spacer z dwumiesięcznym dzieckiem. Poza tym za lekko je ubiera. Prosze napisac jak powinien wyglądac stórj takiego dziecka i jak długo może ono przebywac na dworze"

leże, kwicze
Która obstawia swoją teściowa?

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Tak obecnie
Jaka kudłatka mała

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witam !

Wpadlam na chwilę by poprosić , a wręcz zażądać aby ta co mi dziecko podmieniła, żeby mi je oddała !!!!

Jak moje dziecko pięknie spało w nocy od godz 20 do conajmniej 10 z dwiema pobudkami to teraz pobudka o 2 i o 5.30 koniec spania

Jak spała w dzień co 2 godziny tak teraz się ululać nie może.
Na dodatek chyba postanowiła zrzucić parę kilo i chyba gdzieś po cichaczu jakieś tabsy na przeczyszczenie łyka bo od poniedziałku robi ok 10 kup dziennie no i nie chce jeść. Ewentualnie deserki same , ale ile się przy tym nagada to głowa mała
Ale to zawsze tak jest jak ja mam od cholery i ciut ciut nauki to ona nagle zamienia się w diabła

Tak więc oddajcie mi moje grzeczne dziecko spowrotem bo będziecie miały moje niezaliczone egzaminy na sumieniu

Co do bungabunga to mnie też nosi !

Ślunzaczki, życzę Wam udanego spotkanka

Cała moja Blanka też ostatnio bąkowego obciachu mi narobiła. Otóż u lekarza na szczepieniu doktorka się pyta czym ona jest karmiona , a Blanka walnęła wtedy takiego pierda jak chłop z pola , że chyba nie musiałam odpowiadać
A może to zęby? ponoć przy ząbkowaniu może wystąpić biegunka

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
O moja gwiazda właśnie się obkręciła z pleców na brzuchala

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Insolito dziękuje.
Troszkę podobnie wygląda. Zapisałam się do lekarza z nią na poniedziałek. Musi mi coś poradzić

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, ja na Twoim miejscu bym się zastanowiła na tym mm na noc. Jeśli by podziałało to i ty i Blanka, po przespanej nocy, zupełnie inaczej byście w dzień funkcjonały. I absolutnie nie myśl, że to dla wygody przecież jesteś permanentnie przemęczona

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Ja wiedziałam, że tak będzie siedzę wyszykowana z dzieckiem przy cycku. Ona mi przysypia i jak próbuję ją odłożyć i wsadzić do wózka to jest histeria a od kilku minut powinnyśmy być w drodze takie są skutki bezsennych nocy
O joj, trzymam kciuki, żeby sie Wam udało dotrzeć na czas

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora