Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Polskie morze - gdzie można dużo pozwiedzać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-13, 15:50   #2
redroses
Zakorzenienie

Dot.: Polskie morze - gdzie można dużo pozwiedzać?

Ustronie odpada, już poczytałam o Ustroniu i nie przekonały mnie opinie.
Jadę we wrzesniu, na początku września także będzie już mniej ludzi.
Zależy mi na typowo nadmorskiej miejscowości, nie szukam domków. Szukamy pensjonatów, oferujących wyżywienie (jedzie z nami babcia, więc gotowanie codziennie i jadanie w knajpach odpada)
Zależy nam też aby do morza było blisko, także ze względu na babcie, najlepiej pokoje z widokiem na morze, byłam w wielu nadmorskich miejscowościach (Grzybvowo, Mrzeżyno, Władysławowo, Kołobrzeg) <- z tym, że nie wiele pamiętam bo było to dość dawno temu niestety
Ostatnimi czasy bywałam w Darłówku, kilka razy pod rząd, w sezonie ludzi sporo, ale we wrzesniu już tak jak lubie ludzi dośc mało Ale nie było tam nic ciekawego...
Rowy - super! fajne klify, wybrzeże, było gdzie spacerować, Park Narodowy.
Odpada Sopot, Gdynia, Kołobrzeg i wszystkie te typowo duże miejscowości, bo tam czy sierpień czy wrzesień zawsze dużo ludzi, mało lasów, hałas.
Szukam w internecie, jest sporo ofert, dość ciekawych, ale chciałam zapytać, bo może ktoś ma jakieś fajne sprawdzone miejsce, a zawsze lepiej jechać w miejsce sprawdzone już przez kogoś
redroses jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując