2013-06-13, 16:46
|
|
Rozeznanie
|
Sprzedaż mieszkania
Witajcie.
Muszę się wygadać bo szału dostanę niedługo. Od dwóch miesięcy próbuję sprzedać kawalerkę, gdyż upatrzone mam większe "M". Wystawiłam mieszkanie na kilka portali.. porozwieszałam ogłoszenia na słupach, miejscach ogólnie dozwolonych w swojej miejscowości i po wioskach dookoła. Problem tkwi w tym, że nie ma praktycznie zainteresowania W ciągu dwóch miesięcy zadzwoniło 8 osób... zapytało o cenę, o stan mieszkania, okolicę i na tym się zakończyło. Nawet nikt nie chce przyjść i pooglądać. Domyślam się, że chodzi o cenę... Ludzie myślą, że za drogo, ale nikt nie bierze pod uwagę tego, iż mieszkanko to jest po kapitalnym remoncie... dosłownie wszystko było wymienione m.in.każdy kabel, doprowadzono gaz. Lokal jest zrobiony w zabudowie na wysoki nowoczesny standard. Włożone zostało dużo pieniędzy i teraz żal mi byłoby oddać je za bezcen. . Można do niego wejść i mieszkać bez inwestowania pieniędzy. Osoby, które dzwoniły z zapytaniem były chętne, ale za cenę mieszkania do "remontu". Bardzo mnie to irytuje. Najlepiej każdy by chciał za darmo, a cena moim zdaniem nie jest wygórowana ( nie chcę tyle, ile za nie zapłaciłam + remont) Najgorsze jest to, że miałam już większe "M" zarezerwowane, ale ze względu na to, że z tym nic się nie dzieje musiałam na chwilę obecną zrezygnować i podejście zrobię do kolejnego budowanego budynku. Drażni mnie to okropnie bo nie mogę ruszyć z załatwianiem kolejnego lokum a tak bardzo chce już się wyprowadzić z miejscowości, której mieszkam. Duszę się tu. Macie jakiś sposób na to by przyspieszyć sprzedaż?? Jakieś doświadczenia?? Ile u Was trwała sprzedaż mieszkań??
Edytowane przez kami1984
Czas edycji: 2013-06-13 o 16:49
|
|
|