2013-06-13, 17:58
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
nooo, dziewczyny śląskie, ja was przepraszam za tą moją Anię ja nie wiem, ona zazwyczaj jest maruda, ale dzisiaj to już wyjątkowo... bez sensu w sumie wam zawróciłam dupę przez godzinę, Ania tylko wyła aż w końcu się ewakuowałam, i to był dobry pomysł bo: a) zasnęła w aucie, więc poza histerią na środku DTŚki było całkiem nieźle, a później już drzemki niet, więc bym tej drogi już później nie przeżyła; b) mam nadzieję, że mogłyście chociaż trochę pogadać, a nie tylko wysłuchiwać wrzasko-pisko-jęczków Anny 
następnym razem jak się będziemy spotykać ( ) a ona będzie miała taki humor to po prostu nie przyjdziemy, bo to się moja z celem, my zdenerwowane, wy zdenerwowane i tyle.
Jeszcze raz przepraszam, mam nadzieję, że później było lepiej i miło było was poznać 
ps. Ania tak wrzeszczała przez dzień cały, aż w końcu 15 minut temu ją wykąpałam i zasnęła w 3 minuty - DOSŁOWNIE 
ps2. dziewczyny NIEśląskie - przepraszam, że was nie nadrobię, ale jutro mam egzamin a w poniedziałek dwa, wykorzystam chwilę snu małej, idę ogarnąć chałpę i idę do notatek jak mi się nie chce!!!
buziole kochane!
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę.  Ja tu sama jak palec z Warmii i Mazur, ehh.
Ale w "podróż poślubną" jedziemy nad morze, do Trójmiasta, to może wtedy coś, ten, teges? 
|
ja będę też w sopocie! od 1 - 15 lipca
|
|
|