Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-13, 18:16   #2170
insolito
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
ale zazdroszcze Wam spotkania! ale nie martwcie sie MAZOWSZE niedlugo nadgoni !!
kurna laski jeszcze jeden egzamin i sesja z glowy zostaje tylko obrona;p chyba jednak zapisze sie na 9 a nie 4 ;p jejq jejq jakie zamulenie na tej wichurze u t. . . qpilam sobie dzis loda rozka lion mmmmmmmmmmmm
i jajnik mnie boli.. tak jak na owulacje.
Wiecie co, moja kumpea byla z chlopakiem 6.5 roq, psuło sie miedzy nimi od dawna, pojechala na impreze do innego miasta, poznala chlopaka i sa razem od 2ch msc. A z tamtym byly rozmowy juz o slubie. Ach..
a w mojej grupie jest dziewczyna(szkoda mi jej) byla tez z chlopakiem 6 lat, planowali slub, juz wybierali obraczki (on wiedzial ze ten slub nie wypali bo popadl w mega dlugi w skarbowce) rozstali sie pozniej wrocili a pozniej rozstali na dobre no i po 3 msc dziewczyna zaliczyla wpade i teraz bedzie sie hajtac ... wspolczuje jej bo z tego co wiem to ten chopak niezly chlajus w dodatku bez pracy....
kurna jakies te 6 nieszczesliwe ;p a ja z moim tez juz 6 lat oby sie miedzy nami nie popsulo;;p
Powodzenia na egzaminie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
zajmie się na pewno a ja ogarnę chałupę
Ty jesteś niezniszczalna nocami nie śpisz , a jak masz możliwość odpocząć to sprzątasz. Podziwiam

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A więc tak
Na spotkanie dotarłam jako pierwsza, ale w tym czasie jak czekałam na dziewczyny to na ławeczce nakarmiłam sobie Darie.
Po mnie przyszłam Ewulka. Ja jej nie poznałam ale ona mnie tak
Anulka rzeczywiście płaczliwa i tylko u mamusi na rączkach było dobrze.
Lady, pięknaaaaa!! A jak ładnie ubrana była
No i Pietraszko miodzio.
Bokeh, już wcześniej spotkałam. Napiszę tylko że super spodnie miała takie jak na blogu osttnio na zdj. Hania grzeczniutka.
Szaja ahhhh ten głos No i Dorka jak fajnie leżała na brzuszku w wózku i obserwowała świat.
Yellow też super laska No i Oli po prostu był najgrzeczniejszym dzieciątkiem w całym parku

Byłyśmy atrakcją parku wszyscy się na nas jakoś dziwnie patrzyli

ide nadrabiac...chyba pińcet stron
Ale Wam fajnie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
nooo, dziewczyny śląskie, ja was przepraszam za tą moją Anię ja nie wiem, ona zazwyczaj jest maruda, ale dzisiaj to już wyjątkowo... bez sensu w sumie wam zawróciłam dupę przez godzinę, Ania tylko wyła aż w końcu się ewakuowałam, i to był dobry pomysł bo: a) zasnęła w aucie, więc poza histerią na środku DTŚki było całkiem nieźle, a później już drzemki niet, więc bym tej drogi już później nie przeżyła; b) mam nadzieję, że mogłyście chociaż trochę pogadać, a nie tylko wysłuchiwać wrzasko-pisko-jęczków Anny
następnym razem jak się będziemy spotykać () a ona będzie miała taki humor to po prostu nie przyjdziemy, bo to się moja z celem, my zdenerwowane, wy zdenerwowane i tyle.

Jeszcze raz przepraszam, mam nadzieję, że później było lepiej i miło było was poznać

ps. Ania tak wrzeszczała przez dzień cały, aż w końcu 15 minut temu ją wykąpałam i zasnęła w 3 minuty - DOSŁOWNIE

ps2. dziewczyny NIEśląskie - przepraszam, że was nie nadrobię, ale jutro mam egzamin a w poniedziałek dwa, wykorzystam chwilę snu małej, idę ogarnąć chałpę i idę do notatek jak mi się nie chce!!!

buziole kochane!
Ania pewnie chciała byc w centrum zainteresowania
Spokojnej nauki

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Jestem i ja

Dzieki laseczki za spotkanie !!!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze to pierwsze, ale nie ostatnie

Dziewczyny wsio juz napisaly, bylo super! Mazowsze, do roboty !!!

W skrocie

Na sciezce rowerowej okrzyczala nas jedna pani nazywajac nas "mamuskami" , z Szaja glodowalysmy bo co jedno dziecie sie uspokoilo to inne zaczynalo plakac wiec przystanki byly co chwile takze ciezko bylo nam dojsc do jakiegos jedzeniowego lokalu, jak juz dotarlysmy dostalam nalesnika jednego wypierdka za 9zl na dodatek z dzemem a nie z czekolada jak zamawialam ale olalam bo ja sie klocic nie lubie. a dziewczyny mowily, zebym placki ziemniaczane wziela! Pietraszko wpadl w histerie ze zmeczenia ululalam w wozku, spal spal spal i spal nakarmilam i znowu spal tramwaj sie wykoleil i musialam wracac busem ale dzieki temu po drodze kupilam sobie dwie pary tramposzczalow po 15zl
Mignal nam P.od Szajki i poznalysmy Agatke czerwonego kapturka
Spotkalysmy pania ktorej dziecie bardzo plakalo co sie okazalo biedne dzidzi mialo polarkowego pajaca i gruba czape

Dziewczyny sa super, wszystkie sliczne, dzieciaczki piekne!!!!!

Jeszcze raz fenkjuuuu!!!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Ewulka no przestan bo wciry dostaniesz
Super, ze bylas, a Ania faktycznie ma wymagania no ale przeciez nic na to nie poradzisz!

Lece jesc te pierogi (kota na szczescie je oszczedzila) bo paaaaaaadam po tym jednym nalesniku!!!!!!

Pietraszko spi jak aniolek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Super spotkanko
gdzie Bokeh ze zdjęciami, ja się pytam

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora