Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-14, 11:35   #2443
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Sylwietta-to luksus miałaś ze spaniem Mały zlitował się nad mamusią

Ewik-pytałaś o mycie siateczki po bananie-faktycznie ciężko ale ja myje w zimnej wodzie do skutku. Następnym razem będę próbować w cieplej umyć.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Dziwne u nas co jak co ale jak Oskar robi qpe to wszyscy wokół o tym wiedzą
grzeczne dziecie wiedziało, że mamusia musi odespac bo bym sie chyba przewróciła dzis na pysk, teraz juz spi 40 min ale cichosza

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
ja soczki daje - marchew + jabłko, teraz kupiłam same jabłuszko i też rozcieńczam z wodą

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Też wyciągałam z siatki tego banana do skutku, ale szlag mnie mało nie trafił Myślałam, że może jest na to jakiś lepszy sposób
ja mam zamiar dzisiaj w sokowirówce zrobic mu wlasnie jabłko+marchew i chyba rozciencze mineralką, czy nie rozcienczac i taki czysty dac?
a co do banana, ja bym tą siatkę wrzątkiem potraktowała

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

Lady my jesteśmy z tego samego rocznika? 88'? wiem że już chyba pytałam ale ciągle zapominam
dołączam do szacownego grona

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
A myśmy dopiero się obudziły
jedziecie po bandzie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Mialam jeszcze moja bombe wam wstawic i zapomnialo mi sie
piękniocha, miny tez robi genialne

MARSI- uroki mieszkania blisko tesciowej jakbys sie oparawanila naookoło to mozeby by was nie zlukała

a co do tej zyrafy- nie ma czegos tanszego Sofipodobnego? bo fakt ze 70 zł to dosc sporo jak na gumową piszczałke.... Za te cene Illusion obkupiłaby małego na całą pierwszą klasę
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora