2013-06-14, 11:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Sylwietta-to luksus miałaś ze spaniem  Mały zlitował się nad mamusią
Ewik-pytałaś o mycie siateczki po bananie-faktycznie ciężko  ale ja myje w zimnej wodzie do skutku. Następnym razem będę próbować w cieplej umyć.
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------
Dziwne  u nas co jak co ale jak Oskar robi qpe to wszyscy wokół o tym wiedzą 
|
grzeczne dziecie wiedziało, że mamusia musi odespac bo bym sie chyba przewróciła dzis na pysk, teraz juz spi 40 min ale cichosza 
Cytat:
Napisane przez Ewik86
ja soczki daje - marchew + jabłko, teraz kupiłam same jabłuszko i też rozcieńczam z wodą
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------
Też wyciągałam z siatki tego banana do skutku, ale szlag mnie mało nie trafił  Myślałam, że może jest na to jakiś lepszy sposób 
|
ja mam zamiar dzisiaj w sokowirówce zrobic mu wlasnie jabłko+marchew i chyba rozciencze mineralką, czy nie rozcienczac i taki czysty dac?
a co do banana, ja bym tą siatkę wrzątkiem potraktowała
Cytat:
Napisane przez bokeh
Lady my jesteśmy z tego samego rocznika? 88'? wiem że już chyba pytałam ale ciągle zapominam 
|
dołączam do szacownego grona 
Cytat:
Napisane przez Kija80
A myśmy dopiero się obudziły 
|
jedziecie po bandzie  
Cytat:
Napisane przez badziabadzia
Mialam jeszcze moja bombe wam wstawic  i zapomnialo mi sie 
|
piękniocha, miny tez robi genialne 
MARSI- uroki mieszkania blisko tesciowej jakbys sie oparawanila naookoło to mozeby by was nie zlukała 
a co do tej zyrafy- nie ma czegos tanszego Sofipodobnego? bo fakt ze 70 zł to dosc sporo jak na gumową piszczałke.... Za te cene Illusion obkupiłaby małego na całą pierwszą klasę 
|
|
|