Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niespodziewane oświadczyny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-14, 14:48   #2
vyenna
Zadomowienie

Dot.: Niespodziewane oświadczyny

Cytat:
Napisane przez dimongoo Pokaż wiadomość
Witam,

Nie wiem czy to dobre miejsce, ale postanowiłem spróbować. Najwyżej zostanę zlinczowany
Potrzebuję pomocy w zaskoczeniu swojej kobiety z oświadczynami. Jesteśmy ze sobą bardzo długi czas, z tym że przechodziliśmy pewne problemy - to już nie ma znaczenia. Zamierzam się oświadczyć. Planuje coś już od jakiegoś czasu, pierścionek prawie kupiony. Na moje nieszczęście ostatnio zaprosiła nas koleżanka na swój ślub, po czym od lubej usłyszałem, że jak ja się jej oświadczę to nie będzie dla niej żadnym zaskoczeniem i że trochę jej tego żal
Zależy mi na tym żeby ją zaskoczyć stąd kilka moich pomysłów:
- oświadczyny podczas obiadu z jej lub moimi rodzicami (nie będzie się tego spodziewała),
- oświadczyny w miejscu naszej pierwszej randki - niedługo w te okolice jedziemy w innym celu,
- wersja max: wyjazd do Paryża na weekend i oświadczyny podczas kolacji lub na wieży Eiffela (domyśli się o co chodzi jak tylko zabiorę ją na lotnisko).

Co sądzicie? Czym mógłbym ją ewentualnie zaskoczyć? Jeśli chodzi o budżet to trochę mogę przeznaczyć.

Z góry dziękuję
opcja z oświadczynami przed rodzicami raczej średnia, to powinna być romantyczna i intymna chwila, a nie przy obiedzie z teściami...
pozostałe pomysły w porządku. a jak chcesz się oświadczyć w Paryżu (romantycznie), to pojedźcie na wieżę eiffela, a oświadcz się jej jak zjedziecie na dół, pójdźcie do maca, zamów hamburgery i zostaw pierścionek w opakowaniu po jej hamburgerze jest i paryż i zaskoczenie

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując