Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przed i po - czyli wasze makijaze :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-13, 19:29   #448
mi.a
Zakorzenienie

Dot.: Przed i po - czyli wasze makijaze :D

ja również nie wyobrażam sobie siebie bez makijażu!! od dziecka mam problemy z rumieniącymi sie policzkami, choc teraz ten efekt jest mocno oslabiony i nie placze z tego powodu, co kiedys sie zdarzalo
mam natomiast spore problemy z cerą (pryszcze, uczulenia i podrażnienia) i muszę zawsze mieć na buzi podkład, bo bez niego poprostu źle się czuję...
raczej nie wykonuję na codzien pełnego makijażu, tylko podkład tusz i błysczyk, natomiast na większe wyjscia lub dla zabawy kosmetykami w domu - robię mocniejszy makijaż
ciężko znaleźć zdjęcia na ktorych nie mam makijażu, bo stronie wtedy od aparatu jak mogę, a teraz mam akurat bardzo podrażnioną twarz i nie chcę się dołować jeszcze bardziej, więc zdjęć nie będę sobie robic
dlatego też zamieszczam to co znalazłam, musialam powiekszyc jakies grupowe zdjecia i wyciac zeby bylo cokolwiek widac bez makijażu wyglądam jakby mnie nie było:|
a inne moje makijaże mozna zobaczyc gdzies na MM, choć ostatnio się nie udzielam neistety

Pozdrawiam wszystkie piękne panie, bo i same piękne tu na wizażu są jak dla mnie wiekszość z Was nie powinna się malowac!! bo bez "tapety" jesteście najpiekniejsze!!

ps. trzy pierwsze zdjęcia bez makijażu (wydaje mi się że na 3cim mam puder, choc szczerze nie pamietam, bo juz dawno robione), kolejne już z. wybrałam oczywiscie te "ładniejsze" zdjęcia, w rzeczywistości moja cera wygląda dużo gorzej, szczególnie jak mi się różowią policzki:/

HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED

"Wierzę w styl, a nie modę" RL

Edytowane przez mi.a
Czas edycji: 2007-09-07 o 22:24
mi.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując