Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skręcanie mebli. Kobieta. Samodzielnie???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-15, 09:53   #3
_zolza
Zadomowienie

Dot.: Skręcanie mebli. Kobieta. Samodzielnie???

Cytat:
Napisane przez kinganowak Pokaż wiadomość
Witam
Chcę kupić meble z allegro a konkretnie meblościankę. Oczywiście są one w paczkach do samodzielnego montażu. Jestem kobietą lat 29 i będę musiała je samodzielnie skręcić. Kobietki, które skrecały meble samodzielnie mam do Was pytanko czy dałyście radę???Jak to wygląda dam radę? Czy będzie mi potrzebna pomoc faceta? Piszcie o Waszych doświadczeniach. Każda rada cenna
Dasz radę! Samodzielnie składałam meble, przy których instrukcja podawała 2 osoby, więc jest to do zrobienia.
Takich dużych mebli nie skręcałam, ale komodę, biurko, szafkę wiszącą i inne owszem w samym skręcaniu trudności nie napotkałam żadnych, jest instrukcja krok po kroku i trzeba być naprawdę zdolnym żeby tego nie ogarnąć pomoc może się przydać przy podnoszeniu czy przestawianiu mebli, bo wiadomo, że możesz od razu na miejscu tego nie skręcić.
Ważne! kup sobie wygodny śrubokręt z grubą rączką żeby dobrze leżał w dłoni i do boju powodzenia!
_zolza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując