2007-04-13, 22:29
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: dieta na rozstępy
Cytat:
Napisane przez blush
Czy ktoś może mi fachowo odpowiedzieć z jakich składników powinna składać się dieta żeby wzmocnić skórę i uniknąć rozstępów??
Kiedyś koleżanka powiedziała mi, że niedobór cynku w organizmie powoduje powstawanie rozstępów. Czy wiecie jakie witaminy należy jeszcze spożywać??
|
Cześć Dziewczyny . Dieta - to 1/2 sukcesu - unikajcie fitohormonów - tzn. - soja . miłorząb japoński , a przede wszystkim zróbcie sobie badania hormonalne - co najmniej w 2 okresach cyklu . Toie pomoże Waszemu lekarzowi dobrać odp. rodzaj terapii .
Ja poddałam się roll-citowi medycznemu u mojego lekarza medycyny estetycznej w Lesznie . Efekt - jest super , chociaż czekałam na niego ponad 6 m- cy .
Po 2 ciążach skóra na brzuchu była okropna , zwisająca i z ohyddnymi przebarwienimi ( blada ) .
Po zabiegu ( który jest wykonywany w uśpieniu i trwa ok. 15 min ) zauważyłam ewidentą poprawę jakości skóry ( gojenie odbyłosię w przeciągu 1 doby - dostałam specjalny olejek od mojego dr - a - później leczyłam delikatne zranienia tymże olejkiem i innymi kremami , które polecił mi p. dr )
Polecam zabieg - naprawdę skuteczny ( podobno z klinik pd. afrykańskich - tak powiedział mój lekarz !!! ) - mam rozstępy już bardzo nieliczne , a te które pozostały , prawie niewidoczne - a skóra - super - mój mąż mówi - aksamit , sprężysta , po prostu fajna .
Spróbujcie - namawiam - bardzo .
Aha , mój dr - to - dr Jarosław Kaźmierczak w Lesznie .
patrzyłam na ceny zabiegów w W-wie - zgroza !!!
Miałam zabieg za połowę ceny w W -wie .
Pozdrawiam wszystkie WIZAŻJANKI .
|
|
|