Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-16, 15:28   #2603
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
ta qrwa taka mialam wycieczke ze sie wrocilam do domu !!!
przebolalam sprawe tym ''jak ty sie ubrlas'' oraz ze jestem podatna na mode - cos tam jeszcze mowila o babnowej mlodziezy - no ale jak pojechala z mi haslem '' i co cujesz sie lepsza '' - na ma wypowiedz ze Bergen odiwedza duzo chinczykow czy japoncow i Ruskich eh - powiedzialam co wiedzialam, ze ja BYM CHCIALA moc pracowac w PL i by mnie stac bylo na wycieczki - a nie jezdzic na emigracje i tam sie ''dorabiac''. poczekalam na druga sisotre i se mowie ze jak chcecie to se idzcie ja wracam do domu - szkoda mi tylko tej starszej, bo serio fajny dzien sie zapowiadal. aaaa i jeszcze ze Ona Przemysli to co do mnie mowila, ale ze czy nie zmieniam zdania do tej wycieczki - aaa no i o co sie obrazac - przeciez tylko mi zwrocila uwage - no ok moza zwrocic deliaktnie ale nie z taka ironia pogarna i zniewaga w glosie - no wiec mi sie odechcialo wszystkiego - aaa w pon przychodzi spac do mnie na ost 2 noce, i pewnie bd mi chciala wejsc do bez wazeliny - eh no ale powiedzialam jej ze ''wyzej sra niz e ma i niech sie ogranie. bo z takim podejsciem do zycia to bd sama do konca zycia, a wypadaloby by ktos ja ciut uteperowal''

no to sie wygadalam
ide cos na obaid wymyslec - moze ryba

szkoda, że tak wyszło. Taki fajny dzień Ci się zapowiadał. W sumie to za bardzo nie wiem o co jej chodziło Pewnie rzadko się widzicie to zamiast spędzić fajnie razem czas, wyjeżdża z jakimiś głupimi tekstami.
Są jakieś szanse, żeby się pogodzić?

Oooo ja rybkę też bym zjadła, ale niestety nie posiadam
Smacznego

Już mi net lepiej chodzi. Coś tam się wyświetliło, dałam ok, porobiło coś i jest ok. Tylko nie pytajcie, co, bo nie mam zielonego pojęcia.

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując