Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-16, 20:36   #1978
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
bardzo fajne zestawy, a serduszka przecudowne!

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Ładnie wygladasz! Ja nie mogę się przekonać do długich sukeiniek i do żywych kolorów.

Bardzo fajne! to białe woski z zary?

Woski z Mango
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
bardzo ładnie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie proszę, którą wybrać. Szukam torby na co dzień, dużej i wygodnej. Mam tylko kilka toreb, bo większości się pozbyłam, a nie chcę kupować czegoś drogiego. Wiadomo Kors czy LV to nie jest, ale nie o to mi chodzi. Podoba mi się motyw wężowej skóry, nie pasuje on na pewno komuś kto nosi się na kolorowo i wzorzyście, ale wiadomo jaki styl ja lubię - klasyczne kolory i proste fasony. Skłaniam się ku tej białej, bo widziałam ją na żywo, jasny kolor będzie w sam raz na lato. Minusem jest to, że pewnie będzie się brudzić. Druga ma fajny fason, widziałam dziś taką w innym kolorze i spodobała mi się. Sama już nie wiem. Widziałyście może czarną na żywo?
Ja widziałam czarną na żywo, jeśli jest z RE i mi się podobała ale bałabym się urwania rączek, nie wyglądają solidnie...

a tak przy okazji, bo chyba o tym nie pisałam - reklamowałam szary kuferek z mango, bo jedna (ciekawe czemu tylko jedna ) rączka zaczęła się urywać, a użyłam tej torebki z 5x mam nadzieję, że zwrócą pieniądze, bo już nawet zaczęłam sobie układać w głowie tekst do odwołania
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora