2013-06-16, 20:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Napisane przez weronika7
bardzo fajne zestawy, a serduszka przecudowne! 
|

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka
Ładnie wygladasz! Ja nie mogę się przekonać do długich sukeiniek i do żywych kolorów.
Bardzo fajne! to białe woski z zary?
|

Woski z Mango 
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica
bardzo ładnie 
|

Cytat:
Napisane przez LadyI
|

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka
Dziewczyny doradźcie proszę, którą wybrać. Szukam torby na co dzień, dużej i wygodnej. Mam tylko kilka toreb, bo większości się pozbyłam, a nie chcę kupować czegoś drogiego. Wiadomo Kors czy LV to nie jest, ale nie o to mi chodzi.  Podoba mi się motyw wężowej skóry, nie pasuje on na pewno komuś kto nosi się na kolorowo i wzorzyście, ale wiadomo jaki styl ja lubię  - klasyczne kolory i proste fasony. Skłaniam się ku tej białej, bo widziałam ją na żywo, jasny kolor będzie w sam raz na lato. Minusem jest to, że pewnie będzie się brudzić. Druga ma fajny fason, widziałam dziś taką w innym kolorze i spodobała mi się. Sama już nie wiem.  Widziałyście może czarną na żywo?
|
Ja widziałam czarną na żywo, jeśli jest z RE i mi się podobała ale bałabym się urwania rączek, nie wyglądają solidnie...
a tak przy okazji, bo chyba o tym nie pisałam - reklamowałam szary kuferek z mango, bo jedna (ciekawe czemu tylko jedna ) rączka zaczęła się urywać, a użyłam tej torebki z 5x mam nadzieję, że zwrócą pieniądze, bo już nawet zaczęłam sobie układać w głowie tekst do odwołania
|
|
|