Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-08.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-16, 22:58   #2275
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-0

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
A to my i moje kapelusze. Mój to była proba, w sumie nie miałam go zamiaru robic dla siebie, bo jakos się nie widze w czyms takim, no ale jak już jest, to może wezme na wczasy. Co myślicie?
Aga, Ty rzucaj tę robotę swoją, siedź w domu i rób te kapelusze!!!

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Brumku nie było mamy.Może dzisiaj przyjedzie, jak da radę...Ale wstydziła by się. Ja bym tak nie mogła jakbym wnuczka miała.

Aga było ok! Igor ganiał z kuzynem - zadowolone dzieci, to najważniejsze dostał rower biegowy od mojej chrzestnej. Fajny, cieszymy się.

Za to chrzestna super prezent zrobiła. Najlepszy

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Adaś też uwielbia...rozdeptywać ślimaki, robaczki, niczemu nie daruje. Al e ślimaki te bez skorup, winniczków na szczęście nie rusza.
A rozdeptane bierze w rękę i podziwia
Mój niewinny, słodki Adaś?!?!? No nie wierzę!

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
dzis umieralam. poszlam z rodzinka do kosciola na taka lokalna gore. ledwo weszlam. potem jeszcze chcialam uspic kinge i spacer po dzialklach w wozku - trawiasta droga, ciezko. i mnie wzielo. brzuch jak kamien, bol niemilosierny, az musialam przystanac i ukucnac. prawie plakalam... potem maz sie zezloscil i kazal mi lezec do konca dnia...
Rany Monia, uważaj na siebie!

My dziś u mamy byliśmy na obiedzie. Cały dzień w ogrodzie, Boże, jakie to szczęście mieć ogród. Żeby tyle na dworze być na co dzień, to ja się muszę codziennie naspacerować tyle, że mi wszystkim wychodzi. A tak siada się z dzieckiem na własnej działce i miodzio
No i u znajomych obok obowiązkowo zaliczyliśmy batut i karmienie papug Tymek tak lubi ten batut, że na tę moją znajomą mówi "Ciocia Hopa"