Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Givenchy, Guerlain, YSL, P.Sagane, Kanebo, Inglot, LRP, Sephora, Isadora, Dior,EL itd
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-14, 11:43   #11
olik04
Zakorzenienie

Przekupka: 62 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Givenchy, Guerlain, YSL, P.Sagane, Kanebo, Inglot, LRP, Sephora, Isadora, Dior,

Przepraszam że odpisuje "zbiorowo" ale inaczej bym się pogubiła

Maggie-79 - niestety nic
Mariola13 - podoba mi sie APC - puder rozświetlający nr 1- nie używany, ważny do 12.2007 r. (tylko musiałabym sprawdzic jak wyglada w "naturze" i H. BOSS - FEMME - miniatura 5 ml, ubytek ok 1 ml
burn-it-up sprawdzę zapachy All About Eve 75ml EDP i Shalimar EDT
Gosia197 sprawdzę zapachy Skin Trussardi edp 50 ml bez 1 cm i Allure Sensuelle - 50 ml ,obecnie jest trochę mniej niz na fotce
ewelinkka20 sprawdze zapach -Nina,Nina Ricci 30ml Nowe bez 3 psikow
poziomka61 no tak ty wiesz co mi sie u Ciebie podoba tylko dla pewności sprawdze zapachy, a jak nie bedzie to o nich wiecej poczytam najbardziej u ciebie podoba mi sie Escada By Margaretha Ley EDP 20ml, Nina Ricci Premier Jour 25ml ale zastanawiam sie nad Givenchy Amarige D'amour 15ml
lola23 odpisałam na PW

Zapachy sprawdzę w pon lub czwartek/piątek, złapała mnie alergia, więc mam katarek, a wizyta u alergologa dopiero w środe

Aha, za Prisme Libre najchętniej chciała bym perfumy, chodzi mi o pojemność minimum ok 50ml (lub łączną pojemność jeśli kilka mniejszych minimum ok 50ml)