Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-14, 12:52   #106
poziomka21
Zadomowienie

Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście

Cytat:
Napisane przez ifffka Pokaż wiadomość
Ja narazie nie wierze ze mi sie uda przejsc przez to wszystko...narazie sie czuje coraz gorzej
Uda Ci się... potrzebny jest tylko czas... duzo czasu... ja przez 4 miesiace od zerwania ryczałam co wieczór do poduszki... przezywałam to strasznie, moja mama martwiła się już, że wpadne w depresje, nie chciałam jesc, mialam wszystkiego dosc... to cud ze nie zawaliłam przez to sesji, którą zaczynałam miesiąc po naszym zerwaniu... Bywało ciezko, naprawde ciezko, kazda wzmianka, a nawet to ze brat widział go jak jechał z kolegą wywoływała we mnie takie emocje, ze szłam do swojego pokoju, zamykałam sie, wlaczałam piosenki ktore razem sluchalysmy i wierzylam ze wroci... nie wrocił, ma inna i pewnie jest szczesliwy... nie zamykaj sie na swiat, nie oddalaj od niego, nie pozwol by on tak na Ciebie wplynął... A teraz... teraz placz ile mozesz, wylej wszystkie złe łzy z oczu, by mogły znowu jaśniej patrzeć radośniej, uśmiechnięte To działa, naprawdę...
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując