Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 11:13   #3145
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ale super się czyta Twoje kulturowe opowieści

Super, głupia baba i po co jej to było jak i tak dostałaś 5

Dziś zastosowałam kołysankę. Niecałe 2 minuty i odpływ Skuteczne to to jest Wrzucam jeszcze raz dla zainteresowanych: http://www.youtube.com/watch?v=WVFVCUOjt74 -uwaga-DENNE

Oooo super!

Drugą wybierz Pani

No to dla Kubka A jak się strachasz trochę rozszerzania to zawsze możesz te 2 miesiące poczekać, to nie jest konieczność przecież, nie wiem po co ona Ci to zaproponowała w sumie bo Ty KP?

A w ogóle zazdroszczę Wam dziewczyny tego, że dzieci tak grzecznie siedzą w chustach/nosidłach. Moja chyba nie lubi Pół h max i już się wierci a zasnąć to nigdy

Kurczę, ja z tych mało panikujących-uznałam, że Mała to gorąca babka i tyle. Jej jest zawsze cieplej niż mi Zresztą dzieci są grubsze, leżą w tych pampersach zawsze, nie mogą się zbytnio ruszyć więc chyba dlatego tak się topią?

Uwielbiam Kubę!! CFaniak mały!!!

Kochana gratuluję!!! Szybko minie, zobaczysz, na pewno lepiej to przejdziesz bo masz na głowie Córeczkę i nie będziesz tak się stresować ciągle. Poród też powinien być łatwiejszy. A radę na pewno sobie dasz, spójrz na wątkowe podwójne mamy!
Ciesze sie, ze sie podobaja. Niestety w Polsce sie takie bzdury o Japonii promuje, ze mnie az sciska w dolku.

nancy lekarka powiedziala, ze mozesz zaczac rozszerzac, a nie ze masz
meneq jest offline Zgłoś do moderatora