Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 10:44   #561
Kin_Ga07
Wtajemniczenie

Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)

Cytat:
Napisane przez fiancee87 Pokaż wiadomość
właśnie, właśnie.. problem w tym, że ja już sama nie wiem co jeszcze muszę zrobić
ja mniej więcej wiem, ale boję się zrobić szczegółowego zestawienia

Cytat:
Napisane przez koral_owa Pokaż wiadomość
dzień dobry
w sobotę byłam na pierwszej przymiarce sukni, wklejam na chwilę zdjęcia.
Jak ją przymierzyłam wydawało mi się że jest olbrzymia, więc stałam i ją uklepywałam na sobie okazało się, że miałam halkę z dwoma kołami, więc poprosiłam o pojedyncze i nieduże koło i od razu lepiej się poczułam na zdjęciach jest już halka z poj. kołem.
Gorset jest do zwężenia, będę podnosiłam stan ale tak minimalnie ok 1,5cm bo wydaje mi się, że tak sylwetka wygląda bardziej proporcjonalnie.
miałam problem z trenem, podobał mi się ale zastanawiałam się czy jest sens się z nim męczyć jak i tak po kościele byłby do podpięcia a osobiście nie podobają mi się podpięte treny. Chociaż i tak w tej sukni nie wygląda tak źle jak w gładkich.
na szczęście Pani wymyśliła, że przy tej kiecce można pokombinować z trenem, żeby był całkowicie odpinany np. na suwak albo guziczki albo jeszcze coś innego, więc będę mogła po kościele całkowicie go odpiąć.
Ale się rozpisałam
Będziesz piękną Panną Młodą

U&I

Edytowane przez Kin_Ga07
Czas edycji: 2013-06-17 o 10:45
Kin_Ga07 jest offline Zgłoś do moderatora