Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 12:53   #1622
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Bunny mam takie małe pytanko, czy garnier 111 nałożony na włosy na całość na pół godzinki + jakaś farba na poziomie 5/6 da mi jasny brąz?

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Dziewczyny polecam Wam wypróbować tą nową odżywkę z fructisa, jest teraz w kaufie za 5,99zł Mam na myśli tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ra-wersja.html Moje włosy są po niej takie fajne mięciutkie, a sama odżywka ma gęstą konsystencje dzięki czemu jest bardziej wydajna. Służy mi teraz tak jak garnier avokado i karite dawniej Tzn. jak narazie bo dopiero zaczęłam jej używać Mam nadzieję że zostanie już ze mną na dłużej. Ma w składzie jakieś tam ekstrakty różne Ale to by już bunny musiała rozszyfrować. Króliczku jak będziesz zerkniesz na skład na zdjęciu i powiesz co o niej sądzisz i co może robić na włosach? Oczywiście w naprawę zniszczeń włosów w tydzień nie wierzę ->> http://makeupandbeauty.com/wp-conten...e-Damage-8.jpg
ja chyba nie rozumiem... po co chcesz dawac superrozjasniajaca garniera

ja juz pisalam o tej damage kiedys komus...kylie chyba
skladowo jest ok jak te wszystkie nowe garniery, duzo ekstraktow, nawilzaczy, troszke protein zeby wlosy nie gumowaly. wszystko pochodzenia roslinnego- wiec natura. lekki silikon.
takze jest dobra skladowo, nie wiem tylko po co garnier wszedl w glupawa reklame typu pantene prov- scal koncowki nie obcinaj sami sobie strzelaja w stope bo po takim hasle czesc ludzi nawet na sklad nie spojrzy...
andy chwali ta odzywke, pisal mi ze dla niego prawie jak maska
takze ja tez sprobuje ale to za jakis czas..

oczywiscie idiotyczne jest tez to haslo tej serii ze w tydzien naprawi uszkodzenia roczne na wlosach
to nierealne...
ale poprawi kondycje oczywiscie
pamietajmy ze to tylko odzywka

masz w niej alkohole nawilzajace, wit. B3, ekstrakt z trzciny cukrowej, jako nowinka to hydrolizowane bialko roslinne, wyciag z herbaty, ekstrakty z jablka i cytryny i sladowe ilosci amli ktora sygnuja serie.
isopropyl i benzyl- alkohole ktore moga podsuszac wrazliwcow.

dzialanie- mysle ze lekko wygladzi, pogrubi wizualnie wlosy, dobrze sie beda czesac na bank, powinna ujarzmiac...po prostu dobra odzywka w dobrej cenie- na tle naszego obecnego rynku.
mysle ze moze slabiej natluszczac niz np seria olejowa.( bo nie ma olejkow w skladzie a wyciagi).