Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każdy kolejny rok to dobry czas na zmiany - wątek motywacyjny 2013,cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 15:41   #199
annlynn_
Zakorzenienie

Dot.: Każdy kolejny rok to dobry czas na zmiany - wątek motywacyjny 2013,cz. III

Cześć!
Cytat:
Napisane przez natka955 Pokaż wiadomość
No niestety, mi również to średnio wychodzi :/
Ale może jak porządnie się za siebie weźmiemy to damy radę
Może, może, ale szczerze to wątpię w swoje możliwości w tej kwestii

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Mogę oddać swoje ciałko
Cytat:
Napisane przez beforeyou Pokaż wiadomość
a ja z chęcią oddam parę kilo
Biorę!

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Cześć, co do biegania ja polecam trening 6cio tygodniowy, link: http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=19&id=547 albo ten: http://bieganie.pl/index.php?cat=6&id=81&show=1
Ja właśnie wróciłam z wycieczki rowerowej, zaraz po pracy (po 21) wsiadłam na rower i dystans 20km, przez kamieniołomy nad zalewem i do domu. Kocham nocną jazdę
Ale capie jak skunks, i wszystko mnie boli.
Ja też, zwłaszcza przy muzyce

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
Gracieux zamiast sojowego (soja przyspiesza trawienie) spróbuj ryżowego ))) czy Ci nie smakuje (moim zdaniem jest świetne) sama z racji przechodzenia stopniowo na wegetarianim/weganizm staram się ograniczyć do minimum produkty odzwierzęce. Z jajek, miodu i mozarelli pewnie nie zreygnuję ale mleko już zmieniłam, właśnie na ryżowe
Jak ja się starałam przejść na wegetarianizm to moja mama zrobiła polędwiczki pierwszego dnia. I po staraniach

Uczyłam się wczoraj cały dzień na historię i geografię. Odpuściłam sobie naukę chemii, żeby poprawić gegrę na 5, bo w tym roku odchodzi. I co? Nie pisałam żadnej, bo sorki od geografii nie było i prawdopodobnie nie będzie do końca tygodnia (czyli do wystawienia ocen), a historię sorka chce, żebyśmy pisały w środę na pierwszej lekcji, bo miała ważną sprawę do omówienia z panią pedagog . Tak więc zaraz będę siadała do chemii i uczyła się jej na całoroczny sprawdzian i jeszcze pół nocy pisała wypracowanie na polski z "Potopu", którego nie przeczytałam

annlynn_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując