2013-06-17, 15:50
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Dzięki dziewczyny 
Mimo wszystko cieszę się, że są żywe, ruszają się, a przede wszystkim biją im serduszka.
Lekarka powiedziała, że moze sie okazać, że po założeniu krążka do końca ciąży, bede musiała leżeć Nawet bała się zrobic cytologię, tylko troszkę pogmerała, bo mówi , ze nie chce żeby szyjka popusciła.
Teraz myślę o ślubie, co zrobić, termin na sierpień, to już napewno bede musiala leżeć. A nie chcialabym jako panna młoda siedziec i patrzec jak bawią się na moim weselu. ehhh ciezkie myslenie przed nami.
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------
Cytat:
Napisane przez Azealia
Basiu  za piękne dorodne Maluszki  Znów chętnie zobaczę zdjęcie z USG bliźniąt 
|
Niestety nie mam nic nowego. Bylo tyle gadania, pytania, że umknęlo mi to, że miałam kilka pytań. O wspólzycie nie zapytałam, chociaż pewnie trzeba sie wstrzymać. Na basen raz w tygodniu, ale ona nie jest przekonana i wolałaby żebym nie chodziła.
Powiedziała, że moge już za 2 tygodnie cos poczuć, bo w ciąży bliźniaczej podobno już w 18 coś czuć. Nie dziwie się, przeciez maluszki mają po 16 cm
|
|
|