2013-06-17, 16:01
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
Napisane przez Madzik 89
Witam 
Dziękuję wszystkim za sobotnie życzenia - imprezka się udała 
Do rzeczy - byłam dziś na wizycie i dr powiedziała mi, że będziemy mieli synka  . Jak ja się cieszę 
Dobra uciekam nadrabiać to , co naskrobałyście 
|
Madzik gratuluję syna !!! Cieszysz się że chłopak? U mnie też będzie facecik i jestem przeszczęśliwa  
Cytat:
Napisane przez Basiaaaaaaaaa
Dzięki dziewczyny 
Mimo wszystko cieszę się, że są żywe, ruszają się, a przede wszystkim biją im serduszka.
Lekarka powiedziała, że moze sie okazać, że po założeniu krążka do końca ciąży, bede musiała leżeć  Nawet bała się zrobic cytologię, tylko troszkę pogmerała, bo mówi , ze nie chce żeby szyjka popusciła.
Teraz myślę o ślubie, co zrobić, termin na sierpień, to już napewno bede musiala leżeć. A nie chcialabym jako panna młoda siedziec i patrzec jak bawią się na moim weselu. ehhh ciezkie myslenie przed nami.
|
Basia tak jak piszesz, najważniejsze że maluchom biją serduszka i się ruszają Może akurat do sierpnia się poprawi , nie ma co się nastawiać 
Dziewczyny ja właśnie wróciłam z ogródka, leżałam kilka godzin na leżaczku i przeczytałam całą książkę Macierzyństwo Non Fiction. Teraz wcinam truskawy 
Niunia podoba mi się ten wózek ! Powiedz, czy on się nadaje na spacery po działkach i innych wertepach ? Bo nie mam na razie żadnego wózkowego typu. Potrzebuję taki właśnie na wyboje a nie równe chodniki
Edytowane przez Olenka_24
Czas edycji: 2013-06-17 o 16:03
|
|
|