Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 15:09   #2794
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduję , że wróciłam od swojego gina. Dostałam opiernicz, że latam tak od czwartku. Możlliwe, że coś tam pękło i wody się sączą. Mówi, że narazie to mu wygląda na śluz ale jest zdecydowanie za rzadki i możliwe, że między tym się sączą wody. Kazał dopakowac torbę i przyjmują mnie na oddział. Szyjka ju.ż pięknie skrócona-zrozumiałam, że brak. Jeśli to faktycznie wody to będa indukowac poród.

cebulova gratuluję wizyty.

Jak urodze napisze do Luny.
Powodzenie nuna. Trzymam mocno kciuki.

cebulak jejku, jeszcze niedawwno moje maleństwo było taką kropeczką.

A my po połówkowym. Synuś zdrowy i śliczny. Mamy piękne zdjęcie profilu, bo maluszek sobie leżał i wkładał paluszki do buzinki.

Pan doktor powiedział, że wydaje mu się, że malusi bedzie duży. Ale to sprawdzimy na następnej wizycie.

W ogóle to nie podobało się mu badanie, bo kopał prosto w pelote od USG, ale również na koniec bezwstydnie rozłożył nóżki i pokazał siusiaka.
W ogóle to ja się popłakałam na tym Usg, a pan doktor poklepał mnie po rece i powiedział, że jeszcze trochę i przytulę malutkiego.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora