Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 15:38   #3573
colorblue
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 20

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Z grubsza nadrobiłam od piątku , a teraz muszę ściągnąć mleczko, czekam aż mąż wróci z pracy i jedziemy na ostatnie (prawdopodobnie) zakupy mieszkaniowe

A tak w ogóle to chciałam się pochwalić postępami Mamy już położone i zafugowane wszystkie kafle, zamontowany kibelek i umywalkę, w zeszły czw/pt przyjechała lodówka i pralka Zostało nam: pomalowanie wszystkich ścian i sufitów, zamontowanie mebli w kuchni, kupienie pieca, zmywarki i prysznico-wanny, zrobienie paneli w salonie i dokończenie 2 szaf. Już coraz bliżej końca

No to zmykam, do usłyszenia, miłego dnia
Brawo!!!! Faktycznie już praktycznie koniec

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
niech mały jeszcze poczeka kilka tygodni

GRATULACJE

GRATULACJE

Oj, oj przystojniaczek mały

Witamy i gratuluje córeczki

i powodzonka

--------
Hej, byłam dziś na KTG. Serduszko OK, mała się pięknie ruszała, skurczów zero. Straszne opóźnienie dziś było, bo piguła z jakąś koleżanką z 30 min debatowała o paznokciach itp i kolejkę wstrzymywali, potem nazbierało się 3 osoby pod KTG w kolejce i czekałam, czekałam i czekałam. Naciągnęłam gina na USG Zmierzył mi małą i wcale nie będzie taka mała Miała ważyć 3 kg góra i fura a dziś się okazuje, że ona już waży 3700 Powiedział, że margines błędu 300g więc może i 4 kg waży a dalej wychodzić nie chce. Poza tym OK, głowką przyparta do szyjki, ciśnienie OK, waga + 0,5kg. Teraz chyba 2 razy w tygodniu KTG bo w piątek kazał mi przyjść.
o to Mała nie taka mała;-)
U mnie miało być między 3500-4000g a ważył 3360g;-) także może aż taka duża nie będzie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora