Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem, część XXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 16:05   #449
Marycha1977
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez killka Pokaż wiadomość
Witaj To wszystko jest jeszcze świeże więc masz prawo do rozpaczy. Każdy musi przejśc ten proces. Z każdym dniem będzie coraz lepiej, zobaczysz Jak tylko będzie Ci smutno to pisz tutaj. Na prawdę jest lżej i raźniej Postaraj się nie siedzieć w domu albo przynajmniej miej jakies zajęcie, żeby oderwać się od tych myśli.

Witaj
Zachował się nie fair alemusisz pamiętać, że życie toczy się dalej z nim czy bez niego Absolutnie nie możesz psuć swojego zdrowia z powodu faceta. Nie jest po prostu tego wart. To nie spowoduje tego, że wróci. Wręcz przeciwnie. Zadbaj o siebie bo nikt za Ciebie tego nie zrobi. Ty jesteś dla siebie najważniejsza!

Hej

Trochę Was się namnożyło
Ja dzisiaj miałam zalatany dzień. Byłam na mieście, potem zrobiłam pierogi ruskie i z truskawkami W międzyczasie dostałam telefon, który świdaczył o tym, że być może dostanę pracę Wszystko okaże się w czwartek A teraz mnie kręgosłup tak nawala, że idę się wygrzać na słonku

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Śmiech chyba naprawde jest zaraźliwy bo ja sama zacieszałam do monitora jak to oglądałam

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

To też jest dobre

http://www.youtube.com/watch?v=8umVHN7TjQU

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

a ja se pierdyknelam karmelowe latte i lody waniliowe
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora