Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 17:51   #7890
tasha2
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ja też nie mam dużo pytań, myslałam,że właśnie będę miała ale zaczęłam sobie je spisywać i dziura.. zapytam się o najważniejsze rzeczy dla mnie i tyle
Dziewczyny a jak z tabl antykoncepcyjnymi? bo ja biorę je od jakiś.. 6 lat i to od nich mam takie piersi jakie mam, pamiętam jak odstawiłam na 4 miesiące bo brałam antybiotyki które i tak zaburzają wchłanianie tabletki antykoncepcyjnej no i piersi mi zmalały o połowę
czy można je brać podczas operacji ? nigdzie nie wyczytałam,że nie można ale dr zapytam.
Ja przyjmowalam tabletki podczas operacji. Dr nie kazala odstawiac, zeby nie rozregulowac cyklu i np nie dostac okresu w dniu zabiegu bo wtedy musialabym przelozyc operacje. Moja Dr (operuje tylko miedzy chyba 9-14 dniem cyklu (pisze chyba bo nie pamietam dokladnie) kiedy cialo kobiety jest 'najmocniejsze'. Jak jestes na tabsach to wprawdzie nie masz normalnego cyklu a okres pojawia sie 'z odstawienia' ale pamietam ze mnie tak czy siak 'celowala' w to okienko i operowala w dniu kiedy przyjelam 10 tabletke z nowego opakowania. Wiem ze nie powinno sie operowac podczas okresu ze wzgledu na krzepliwosc krwi.Niektorzy lekarze trzymaja sie zasady ze operuja tylko w okreslonych dniach jak moja Dr wiec jak nie jestes na tabsach i masz nieregularny okres to moga cie odeslac na test owulacjyjny zeby dowiedziec sie w ktorym dniu dokladnie jestes i na kiedy zaplanowac op. Pozdrowienia.