Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 18:35   #1633
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez ilon77 Pokaż wiadomość
Dziekuje bardzo. Oczywiscie bardzo by mi sie przydal twoj plan ale jest duzo wlasnie do opisywania bo ja jak narazie nie umiem ci fachowo przekazac tego co chce tylko musze liczyc na twoja intuicje. Postaram sie tu wkleic a jak nie to na jaki adres napisac blondbunny@onet.pl? bo tylko to znalazlam a jak chcialam napisac na twoim blogu to niestety chyba cos zle robilam bo nie wyswietlaly sie moje wiadomosci. Podam ci rowniez moj w razie czego i nr tef moze gdybys mogla oczywiscie to sms bys mi puscila a ja bym oddzwonila bo nie ukrywam ze tak by bylo najszybciej dla mnie i najlepiej mam malego szkraba ktory poomaga mi pisac jak tylko zajrze do komputera a to nie zawsze kon czy sie dobrze. Jezeli nie to najlepiej jakbys mi konkretne pytania zadawac a ja ci na wszystko postaram odpowiedziec zebys mogla mi pomoc. Teraz co jeszcze moge powiedziec to ze probujac sie z toba bezskutecznie skontaktowac zakupilam farby z alfaparfu takie 11.11 11.21 11.00 i wode 9. Mam w polowie lipca wesele i chrzciny bede chrzestna i musze miec ladny kolor do tego czasu. Wlosy jak panie stwierdzily po takim szalenstwie nie sa jeszcze takie zle tylko trzeba teraz odpowiednio zadbac i wlasnie zamowilam kerestase szampon i maske odbudowujaca a wczesniej mailam maske z londy i jooka-chyba tak to sie pisze:/ profesjonalna i szampon biosilka. Dziekuje ci jeszcze raz za zainteresowanie ale jak poczytalam troszke to teraz wiem jak ty mi nie pomozesz to nikt inny. Co do tych kolrkow ktore zamowilam to nie wiem czy dobrze zrobilam a moze moglam 10 jakies ale to ty bedziesz najlepiej wiedziala. ilon77 ilon.smola@buziaczek.pl 501138519 w razie czego
jakbys tu chciala fotki wkleic pamietaj o pomniejszeniu zdjec.
na blogu nie ma porad indywidualnych! robi sie smietnik...
tak to moj mail.
nr tel prywatnego nikomu nie podaje, wybacz
dobre farby kupilas tylko teraz w zaleznosci co masz na glowie trzeba bedzie je mieszac albo podjasnic wlosy rozjasniaczem i dopiero farba na rozcienczonym oksy.
czy ty mialas balejaz robiony tylko rozjasniazem i farba blond czy tez robiony farba ciemny blond/braz?
czekam na fotki.