2013-06-17, 18:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
Napisane przez budowniczka
Boziiuuu, ja tak czasami mam ze mu placze i placze i zamiast zrozumiec mowi mi 'spoookooooojnie, wez ksiazke odpręż sie' on nic nie rozumie  ze musze sie poskarżyć i MA MNIE ZROZUMIEĆ I POCIESZYĆ CZULE  
|
Cytat:
Napisane przez Mya1989
Mój mnie wczoraj pocieszał jak mu wysmarkałam, że się boję jak damy rade z dwoma sklepami i dzieckiem - stwierdził, że nie ma opcji i damy rade:d
|
Cytat:
Napisane przez nemosek
Anoula Ty też głowa do góry 
|
Dzięki za wsparcie. U nas to nawet nie chodziło dziś o sam fakt ciąży i pojawienia dzidziusia, tylko kwestia przeprowadzki itd. Niby powiedziałam TŻ że przeprowadzimy sie do jego rodziców, ale on podświadomie wie, że nie jestem tym do końca zachwycona.
Cytat:
Napisane przez Basiaaaaaaaaa
Witam się 
Dzisiaj byłam u Pani Doktor  już na wstępie mowi "o moje ulubione bliźniaki" :P
Maluchy mają po 16 cm, i ok 150 gram wagi każdy  jedno z nich mi pomachało, bo na każdej wizycie mam USG 
Prawdopodobnie za miesiąc zalożymy krażek na szyjkę macicy. wyniki CRP mam złe i do zbadania od nowa. Jutro ide na czczo na pobranie krwi i moczu. Mam nadzięje, że wszystko bedzie ok 
|
gratuluje wizyty rosną Ci maluchy 
Cytat:
Napisane przez anulka2205
Anoula pamiętam, że kiedys obcojęzyczni dostawali takiego tłumacza do ucha tylko, teraz taki wypas, że obsługujecie wszystkie języki świata?
Popisałabym więcej, ale szczerze to nie spamiętałam 
|
Cytat:
Napisane przez anulka2205
Anoula zapomniłam pytać- udało się Wam w końcu zaklpepać jakąs miejscówkę na urlop?
|
We wszystkich może nie, ale jest tego trochę, nawet japoński 
Co do urlopu zdecydowaliśmy się na Ustronie morskie, chyba nawet Ty mi podawałaś kontakt. Dzwoniliśmy tak, akurat właściciel powiedział, że nie ma terminu, ale ze u "sąsiada" jeszcze są wolne terminy i w sumie będziemy tuż obok. Na zdjęciach wyglądały bardzo podobnie.
Cytat:
Napisane przez kyte
Witajcie dziewczyny bardzo się cieszę że mogę do Was dołączyć!Jestem szczęśliwą przyszłą mamusią córeczki 
|
Witamy, gratuluję córczki 
Cytat:
Napisane przez kyte
Nie jeszcze nie..tyle jest pięknych imion, że naprawde ciężko się zdecydować!Mój mąż jest za Natalią, ale ja nie jestem w 100% zdecydowana. Jutro zaczynam 20 tc, i to moje pierwsze dziecko  Termin porodu mam na 13 listopada  Już nie mogę się doczekać.Powiem Wam że już zaczynam przeglądać wózki, łóżeczka i kołderki, nie mogę się opanować 
|
Mój TŻ też by chciał Natalię, mi się nie podoba.
|
|
|