Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 17:51   #705
amarela
Zakorzenienie

Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)

nadrobiłam
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak Tż po Was przyjeżdża to wychodzicie do niego przed dom, czy czekacie w domu na niego?
u mnie w rodzinie się robi tak, że świadkowa jedzie po Pana Młodego, cała rodzina wychodzi tak jakby na powitanie, a PMka czeka sama w domu. Ale nie wiem czy my tak zrobimy, bo jak przed ślubem mojej siostry pojechałam po jej męża to akurat lali asfalt i był mego korek, także mało co się nie spóźniliśmy do kościoła TŻ też coś mówił że może on wolałby się ubrać u mnie w domu, więc pewnie tak zrobimy, że przyjedzie do nas z rodzicami ubierze się, błogosławieństwo i do kościoła
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
dziewczyny miałam kleszcza i jestem na antybiotyku

Najlepsze, że skurczybyk mi pod obrączką siedział i zauważyłam go na zebraniu jak się nią zaczęłam bawić
A pielęgniarka, która mi go wyrywała była jakaś ślepa i głowa została w środku dopiero potem mi go pensetą wyciągnęła

A ja oczywiście mam stresa, żeby mi nic nie było
a masz taką czerwoną obrączkę wokół śladu po ugryzieniu ? Bo jak nie to nic Ci nie będzie