Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 17:51   #2805
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Powodzenie nuna. Trzymam mocno kciuki.

cebulak jejku, jeszcze niedawwno moje maleństwo było taką kropeczką.

A my po połówkowym. Synuś zdrowy i śliczny. Mamy piękne zdjęcie profilu, bo maluszek sobie leżał i wkładał paluszki do buzinki.

Pan doktor powiedział, że wydaje mu się, że malusi bedzie duży. Ale to sprawdzimy na następnej wizycie.

W ogóle to nie podobało się mu badanie, bo kopał prosto w pelote od USG, ale również na koniec bezwstydnie rozłożył nóżki i pokazał siusiaka.
W ogóle to ja się popłakałam na tym Usg, a pan doktor poklepał mnie po rece i powiedział, że jeszcze trochę i przytulę malutkiego.
Bardzo się ciesze że wszystko ok
Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość

ja byłam w piątek na usg bo bardzo mnie dr zestresował mięśniakiem. znalazłam więc wolną wizytę i poszłam do innego gina.
odpala usg, patrzy w ekran, uśmiecha się i mówi "dzień dobry młody człowieku! jak się masz? mama się o ciebie martwi, wiesz?"
Fajny lekarz
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
D

a tak że w pokarmie jest tyle alkoholu co we krwi matki (albo mniej) więc jak mały zasypia o 20:30 to pije sobie piwko bo do 4 rano nie ma szans żeby coś we mnie zostało jeśli pije dwa piwa to wybieram radlery które mają 2% więc to samo co jedno zwykłe. A jak mnie suszy w dzień to pije pyszne zimne karmi (którego nienawidziłam wcześniej i nadal uważam że do piwa sie nie umywa ale napoj zimny jest)
Najczęściej pije jedno piwo na pół z TŻ, albo jednego całego radlera
Dobrze wiedzieć.
Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Dobrze czytać, że u Was wszystko ok każda udana wizyta cieszy
A u mnie 1 dc i jak to 1 dc, brzuch boli i generalnie do bani .. jeszcze w taki upał mnie musiała @ nawiedzić..

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora