Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 19:15   #3511
karcia334
Raczkowanie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII

na początku wakacji planuje wybrać się do fryzjera,boje sie okropnie ponieważ ostatni raz byłam rok temu ,od tego czasu moje włosy nie urosły zbyt dużo,wtedy tez poprosiłam panią fryzjerkę o to aby obcięła mi włosy tak alby łatwiej sie kręciły i nie traciły na objetości przy nasadzie..Wyszłam z włosami prostymi jak nigdy ,bardzo przylizanymi,było ich jakoś tak strasznie dziwnie mało(założę się ze to te wszystkie fryzjerskie specyfiki)Nie byłam zadowolona i zapuszczałam teraz pozostał mi suchy kikut na końcu włosów którego chce sie jakoś pozbyć.Niestety juz do tej fryzjerki chyba sie nie wybiorę ,sama swoimi włosami nie zachwycała.Rok temu byłam razem z moim Tz u innego fryziera ,salon był dzielony na dwie części ,obok widziałam jak inna długowłosa blond fryzjerka z ładnymi włosami obcina włosy klientce,strasznie sie nad nimi rozczulała ,dopatrywała.Myślałam o tym aby pójść do niej.Niestety nie wiem czego mam sobie zażyczyć,w jaki kształt obciąć włosy ,cieniawac czy nie.Moich włosów nie jest strasznie duzo ale bardzo sie puszą i szybko klapna,mam kwadratowy kształt twarzy ,przedziałek na środku zupełnie mi nie leży,tak samo bardzo proste włosy,najlepiej czuje sie w falowanych i pokręconych.Doradzicie mi?Jak powinna je obciąć alby na co dzień lekko sie falowały i szybko nie klapnęły?Nie mogę juz na nie patrzeć
karcia334 jest offline Zgłoś do moderatora