Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 19:24   #3515
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
mam ten depilator, który teraz będzie w biedrze i ogólnie sam w sobie jest fajny... według mnie możesz kupić, bo przecież nie każdemu wrastają włoski poza tym ja lubię depilatorem robić poprawki, używam też do okolic bikini.

o, to byłoby zbyt piękne

to właśnie powinnaś przestać. mi takie podrażnienia właśnie powodowały balsamy używane od razu po goleniu/depilacji. odczekaj przynajmniej noc i wtedy spróbuj dopiero posmarować się balsamem
ja też nie mogę nóg smarować od razu po depilacji, bo podrażnione, nawet po oliwce BD, a balsamy to już samo zło

pomarzyć dobra rzecz

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
to ja już z niego zrezygnowałam, portfel ucieszył się że nie wydam kolejnych pieniędzy a teraz znów mam dylemat
ja pachy depiluję nadal, bo mi tam w miarę nie wrastają
duża wygoda, bo o ile spodnie można zastąpić np. długą spódnicą i nie widać, że nogi w nieładzie, to pachy ciężko zasłonić w ciepełko, dodatkowo po goleniu pach mam od razu "czarne kropeczki", po depilatorze ich nie ma