Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pisarze Amatorzy! - Zapraszam pasjonatów pisarstwa.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-18, 00:16   #9
Katarzynax55
Raczkowanie

Dot.: Pisarze Amatorzy! - Zapraszam pasjonatów pisarstwa.

Cytat:
Napisane przez favourite Pokaż wiadomość
Dzięki. Tobie również życzę powodzenia

Ja aktualnie też jestem w trakcie pisania czegoś większego. Stanęłam na jakiś czas w miejscu i ostatnio znów wróciłam (napisałam kilka rozdziałów, później przerwa półroczna i kolejne dwa rozdziały ostatnio doszły). Ciężko było mi się zmotywować do ponownej pracy, musiałam właśnie wszystko od początku przeczytać i dopiero wtedy poczułam, że mam ochotę na pisanie. Historia mojej bohaterki znów mnie poruszyła i już wiedziałam co dalej ma się dziać w jej życiu. Ale teraz znów w głowie pojawił mi się znak STOP. Chyba nie jestem jeszcze gotowa na napisanie w 100% czegoś własnego. Mam jeszcze czas, tak jak napisałaś - całe życie
Mam bardzo, bardzo podobnie. W tym roku miałam maturę i też miałam przerwę. Jak zaczęłam wakacje to też naszły mnie wątpliwości. Gdzieś ta chęć pisania nie przychodziła... Ale wena powróciła. Mniejsza albo większa, ale jest i pracuje nad tym stopniowo.
Mieć pomysł, a napisać książkę to daleka droga... Widzę po sobie jaki to złożony proces. Wielokrotnie stanę w jakimś momencie i chociaż wiem, co powinno być dalej za nic nie mogę się ruszyć do przodu.
A mogłabyś mi opowiedzieć o czym aktualnie piszesz?

tworzę coś własnego
czytam
Katarzynax55 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując